Insomnia

Åh vilken bra dag jag hade igår. Leo kom förbi efter skolan för att äta middag och eftersom han nu slutar tidigare på torsdagar så får vi mer tid tillsammans. Vi kollade på 90 day fiance och till middag blev det gratinerad köttfärspasta, jag hade köttfärs i kylen jag behövde ta reda på. Och vi har ju ett sånt bra upplägg efter vi har ätit där Leo går ut med Karma och jag tar hand om disken. Det är så skönt att för en gångs skull slippa gå ut med henne, eftersom vi går ut typ fyra gånger om dagen. 

Sist jag kollade på klockan inatt innan jag somnade var hon efter tre, så det var ju mindre roligt att vakna strax efter nio, men då var det inte lönt att somna om heller så det var bara att gå upp och klicka igång kaffebryggaren. 🥱 

Idag är det dags för veckohandlingen så fort som Kalle har slutat och när jag kommit hem och packat upp behöver jag tvätta håret inför i morgon. Mitt hår behöver ungefär ett dygn på sig att lägga sig rätt. Shit, det är lördag i morgon, vilket betyder date. Eller ja, date är ju synd att säga eftersom det kommer att vara andra med men ändå. Jag är så sjukt nervös så hälften kunde vara nog. 🤯

Kaffe är absolut nödvändigt när man inte sovit tillräckligt0 comments:

Post a Comment