Before first light

Jag tror inte att det blir så mycket mer med JK om jag ska vara ärlig. Igår hördes vi knappt av igen. Visst, jag köper att han har mycket på jobbet men det har aldrig hindrat honom från att höra av sig tidigare. Och när han inte är på jobbet så hörs vi knappt i alla fall. 

Men jag fattar inte vad som hände. I lördags när vi träffades var allting bra, och i söndags när han kom hit så skedde allt på hans initiativ; kyssen, att jag låg på hans bröst när vi kollade film, ja allt. Det här är anledningen till att jag har min gyllene regel som jag har om att inget sex på första daten. 🤷

Mike fyllde år igår också så jag passade på att gratta honom. Fatta att just jag har sån tur att jag får vara hans vän. Han finns verkligen där i vått och torrt för mig, och jag gör det samma för honom. Pappa fyllde också år igår så jag passade på att ringa och gratta honom också. Så himla synd bara att man inte kan ringa Mike.

Idag är det lite bättre för idag får jag i alla fall träffa Leo!! Vi har FB idag så då får jag i alla fall tillbringa en timma med honom. Sen att vi mest kommer att tillbringa den timman med att prata om hans pappa är en annan femma. Inte mitt favoritsamtalsämne direkt, men vad gör man inte för sina barn? Sen när jag kommer hem är det dags att äta och ta kväll. 

Fatta vilken tur jag har som får vara vän med den där. 🥰


0 comments:

Post a Comment