Since you've been gone

Jaha ja, nu var det ett tag sen man var här. Har flera gånger tänkt att jag ska sätta mig men det blir aldrig så för vips så finns det ingen tid. Dagarna går för fort.

Så vad har hänt sen sist då? Jag har bland annat skaffat mig en ny telefon, det var på tiden. Min kunde helt plötsligt dö när den hade 85% batteri och så ville den inte starta på flera minuter. Batteriet var verkligen sämst så jag fick ladda den flera gånger per dag. Den här gången blev det en Xiaomi Redmi note 11 pro och jag kunde inte vara mer nöjd. Jag som trodde att jag aldrig skulle gilla någon telefon mer än vad jag gillar Oneplus är frälst och tänker fortsätta med det här märket nästa gång jag ska byta telefon. Som jag hoppas dröjer ett bra tag. Jag avskyr verkligen att byta telefon för det är alltid nåt som strular så jag gör det verkligen inte när det inte behövs.

JK blev det inte så mycket mer med, jag kom fram till att jag förtjänar bättre än någon som inte vet vad han vill. Jag förtjänar någon som vet att han vill ha mig helt enkelt och inte någon som inte kan ge några klara svar. Det har jag haft förut och det var ingen höjdare. Jag har pratat med en DK ett tag nu och igår natt frågade han mig om vi kunde prata i telefon när han var på väg hem från en aw och självklart kunde vi det. Så vi pratade drygt 2,5 timmar innan vi var trötta och ville sova. Det känns spännande att se var det här tar vägen.

Idag kommer Leo och vi har verkligen en toppenkväll planerad. Först ska vi ut och käka, Leo valde Kin Kitchen. Mest troligt för att han kan äta sushi då och jag kan äta något annat eftersom jag inte tycker om sushi. Efter det ska vi på bio och se Scream 6 och vi båda är såååå taggade. Sen får vi se när vi kommer hem om vi orkar med något avsnitt av You eller om vi är för trötta och sparar det till någon annan gång. Jag är så pepp på idag, trots alldeles för lite sömn.

Det går inte att bli mer taggad!!





0 comments:

Post a Comment