Butterfly

 Gårdagskvällen var väldigt lugn. Jag låg och kollade på ett par filmer och snappade med S eftersom han verkade ha lugnt på jobbet. Runt elva eller så på kvällen frågade jag om han hade kommit hem än, och då ringde han upp. Den rösten i mitt öra ger mig alltid fjärilar i  magen.🥰  Vips, så var klockan nästan tre på natten och vi båda var mer sovande än vakna så vi sade hej då och sen var det dags att sova.

Jag sover ju alltid som en kratta och vaknar ett par gånger under natten och sen ger jag upp några timmar innan larmet ringer och kliver upp och startar kaffebryggaren. Inte idag! Idag sov jag till alarmet ringde och ville inte gå upp då heller. Karma ville inte heller det, hon vägrade helt enkelt att gå med på att gå ut och kissa. Hon gick raka vägen från sängen till soffan och fortsatte att sova där istället.😁 Själv hade jag äntligen fått svar på en fråga jag hade till inlämningsuppgiften så jag kunde skicka in den också. Det har ju inte blivit så mycket pluggande som det borde på morgonen eftersom jag absolut prioriterar att prata med S när han ringer eftersom det på vardagarna är enda tiden vi faktiskt kan prata i telefon. Så det blir lite på eftermiddagen istället. 

Så medan jag drack morgonkaffet, i ett par timmar, låg Karma glatt och snarkade i andra änden av soffan. Men hur trött jag än var så blev jag lite rastlös av att sitta där i soffan med kaffet och göra ingenting så jag roade mig ett tag med att skriva ut en del bilder som jag satte fast på locket på laptopen. Typ klippa och klistra som en treåring.😂 

Sen gick Karma äntligen  med på att gå ut men hon vägrade ju skogen, men det kunde lika gärna varit på grund av vädret. När vi var på väg hem från vår lilla runda ringde telefonen, det var S som ringde. Som sagt, jag tröttnar aldrig på att höra hans röst. Jag har inte varit med tidigare om att jag kan utan problem prata med nån i flera timmar utan att få slut på saker att säga. Vi pratade glatt på medan jag fixade hemma med att rulla cigg, tömma tvättmaskinen och allt sånt man behöver göra. Vi lade på när Leo kom, så klart.

Leo och jag tog en promenad till Ica för att handla till middagen, hemmagjord pizza blir det idag. Sen när vi kom hem spelade han lite ny musik han gjort, visade mig ett par låttexter som han hade skrivit och sen fick det bli några avsnitt av You, och det är vad vi roar oss nu samtidigt som han producerar musik och jag sitter och skriver här. Leo fixar pizzan idag sen när jag är ute med Karma. Team work. Sen blir det till att bara hänga i soffan tillsammans resten av kvällen.

Saker att roa sig med en lördag förmiddag när man är mer död än levande
0 comments:

Post a Comment