I kind of like you, like a lot

Morgonen kan ju verkligen inte börja bättre än när man får ett samtal från S och eftersom jag är van att få det varje morgon blev Lilith lite knäpp när jag inte hörde ett pip från honom alls igår. Han öppnade och läste det jag skickade men inget svar. Men det är mest i mitt eget huvud jag blir det, är inte som att jag hör av mig till honom helt crazy haha. 

Och mycket riktigt, på eftermiddagen hörde han av sig och det hade varit mycket på morgonen och nu var han på jobbet. Det är fullt normalt men då hade ju jag redan börjat att överanalysera så då är det svårt för mig att få stopp på de tankarna så det var inte kul att vara i mitt huvud. Men sen när han kom hem från jobbet igår kväll och vi  messade hela kvällen så kändes det nästan som vanligt igen, bara att jag inte kunde få stopp på tankarna, men tror inte att han märkte nåt. Och i morse hann jag knappt upp ur sängen innan han ringde och vi pratade över en timma som vanligt så nu är det överanalyserandet över för den här gången haha.

Efter vi pratat klart och han skulle till jobbet så gjorde jag mig i ordning och gick ut på en powerwalk, i 34 graders värme. Jag var ju duktig i alla fall och tog med vatten. Som blev varmt efter bara några kilometer och ljummet vatten går inte att få i sig. Så när jag kom hem kom jag knappt upp för trappan och fick sätta mig ner hemma ett bra tag för att jag inte ens orkade stå. 

Och jag fick paket idag också, två stycken till och med. Det ena var min Glossybox och jag är supernöjd med den. Det andra var min plattång som jag beställde typ igår så det var riktigt snabbt jobbat. Leo hade ju inte sin här hemma så då var jag ju tvungen att beställa min egen.

Jag fick inte riktigt tillbaka energin efter min powerwalk så istället för att fixa och dona här hemma så fick det bli soffan och en bok. Tills jag var för trött för att läsa. Då fick det bli glasögonen på bordet och sen lägga sig i soffan och kolla på några avsnitt av Heartstopper. Har ni inte sett den så se den!! Det är den gulligaste serien jag nånsin sett tror jag. Det är snart dags att äta, sen ta ut Karma för en kissrunda runt huset, hon vill inte vara ute längre än  nödvändigt, och sen efter det är det dags för mitt kvälls"nöje" samtidigt som jag väntar på att S slutar jobbet och håller mig sällskap digitalt.
0 comments:

Post a Comment