Where the party at

Jag hade ju hoppats att S skulle ringa när han slutade jobbet igår, men han ringde ju till och med på lunchen. Eller ja, hans lunch med de tider han jobbar är inte lunch för oss vanliga dödliga haha. Så vi pratade tills det var dags för honom att börja jobba igen.

Själv låg jag på soffan och kollade filmer resten av kvällen. Det är ju så skönt att bara kunna göra det ibland. Eller ja, jag gjorde det hela kvällen tills S slutade jobba och ringde efter han hade kommit hem, ätit och duschat. Som den mannen ger mig fjärilar i magen. 😍 Jag har sagt det förr, och jag kommer garanterat att säga det igen. När vi hade pratat i två och en halv timma var det mitt i natten och vi sa god natt för att sova. Och fortsatte helt enkelt att messa ett tag till efter det. 😁 Ingen av oss ville riktigt slita oss från den andra, men till slut måste man ju. 

Jag och Karma tog en riktig sovmorgon idag, timmar längre än vad vi brukar sova, och jag tror att vi behövde det båda två faktiskt. Vi tog det lugnt och vaknade till liv med en kaffe innan det var dags att göra sig i ordning och gå ut i skogen. Nu var det riktigt svalt och duggade så vi trivdes väldigt bra ute.

När vi kom tillbaka hem tog jag och fixade det lilla som behövde göras och sen var det dags att göra sig i ordning. Jag och Kalle ska ju ut ikväll bestämde vi tidigare idag. Så dusch, smink och hår var det dags att fixa. Och nog för att jag älskar smink och hudvård  men den där lilla detaljen med att faktiskt få på allt är ju inte jätterolig haha. Men det är ju kul att frossa i smink, och kul när sminket väl sitter på plats. 

För ett litet tag sen fick jag meddelande från S som undrade vad jag gjorde och jag svarade att jag bara chillade i soffan och då ringde han upp. På lördagar slutar han tidigare så då är ju även lunchen tidigare. När jag hör hans röst i mitt öra spinner jag som en liten katt. Om det inte var för att vi inte har träffats än skulle jag nog säga att jag var på väg att falla för honom. Vi pratade tills det var dags för honom att jobba igen. 

Så nu sitter jag här och väntar på att det ska bli dags för Kalle att komma och hämta upp mig så att vi kan dra ut på releaseparty sen, som jag ser fram emot att komma hemifrån lite och ha en riktigt rolig kväll. 

Smiling gives you wrinkles, resting bitch face keeps you pretty0 comments:

Post a Comment