The way you're making me feel

Jag mår ju aldrig så bra som jag gör när Leo är här, så söndagen var ju lika härlig som lördagen, även om vi inte gjorde så mycket. Vi gjorde brunch som vi brukar göra och den här gången blev det bbq kulpotatis, bacon och äggröra. Under tiden vi åt kollade vi så klart ett avsnitt You och när vi var färdiga gick han ut med Karma  medan jag tog disken och röjde i köket. Efter det var det dags för fotbollen, och då åkte Leo ner på stan och lämnade kakor till Horse-face som hon hade köpt när Leos klass sålde. Sen hade jag lite saker här hemma jag behövde fixa med och han hade saker för sig inne på sitt rum som han roade sig med.

Ungefär 30 minuter innan mitt otroligt tråkiga kvällsnöje drog igång så ringde S och gjorde mig glad, som han alltid gör. Det är nog första och enda gången som vi pratar så kort tid haha. Tiden har en förmåga att bara rusa iväg när vi pratar med varandra så våra samtal brukar inte bli så korta. Men man lär ju känna varandra på ett helt annat sätt i telefon än på meddelanden. Men jag kan inte minnas sist jag pratade så här mycket i telefon, förutom med kusinen. Och jag måste säga att ljudet av hans röst och hans namn och bild som dyker upp på min skärm när han ringer ger mig fjärilar i magen. 🥰

Leo stannade ungefär 45 minuter in i mitt kvällsnöje och sen var det dags för honom att åka. Jag var så sjukt trött igår så jag avslutade 10 minuter tidigt enbart för att komma i säng 10 minuter tidigare. 

Och självklart sov jag också skit inatt så inte nog med att jag inte vaknade innan alarmet, vilket sällan händer, utan jag kom inte upp ur sängen förens 45 minuter efter larmet. Då var det bara att trycka igång kaffet, rusa ut med Karma som mirakulöst inte haft en enda olycka inne och när jag kom in hade jag fått meddelande från S som undrade om jag orkade prata i telefon. Med honom? Alltid. 

Han hade till och med sovit sämre än jag så efter ett tag lade vi på så att han fick ta sig en liten tupplur. Jag gick ut med Karma i skogen, sen en snabbis till apoteket, hem och duscha och sen ta itu med det som behöver göras här hemma. Och nu är det kaffepaus innan maten och kvällen drar igång.

Sämre saker kan man roa sig med en söndag
0 comments:

Post a Comment