Happy Happy Lilith

Vilken otroligt god nyhet jag fick av S igår kväll, han lyckades få bort sin pass på lördag så han kommer hit!! Det var ju den bästa nyheten jag kunde ha fått så det blev en liten glädjedans i soffan. Tills jag istället blev sjukt nervös. Jag menar, hur mycket vi än har pratat, och det är mycket, så går det inte att komma ifrån att vi inte träffats än. Första gången är alltid nervös. Han sa att han skulle kolla om han kunde få bort en dag till så hade han kunnat stanna lite längre. Det är ändå en rätt lång bit att köra för en helg bara. Jag kunde verkligen inte koncentrera mig på det jag hade att göra sen resten av kvällen, på ett bra sätt. 🥰

Idag hann jag både skriva klart och spela in powerpointpresentationen så nu är den sista uppgiften inlämnad!! Det enda som är kvar nu är hemtentan som jag har på tisdag eftermiddag och sen är jag klar och kan få mitt diplom. Eller ja, förhoppningsvis. Jag måste bli godkänd på den här sista uppgiften och så även tentan så det är ju fortfarande lite nervöst. 

Sen hörde S av sig och sa att tyvärr fick han inte bort en dag till så det blir bara lördag till måndag vilket är lite synd för honom att behöva köra från Helsingborg till Eskilstuna och sen tillbaka, men som jag tycker om honom för att han gör det för min skull. 

Mitt resting bitch face avslöjar inte hur överlycklig jag är haha




0 comments:

Post a Comment