Let me love you

Ingen var ju lyckligare än jag igår att min kvälls"nöje" var över många timmar tidigare än vanligt, runt klockan nio igår kväll. Speciellt eftersom det var torsdag och det nu dröjer två dagar tills nästa gång. 

Jag och S messade på Snapchat som vanligt efter att han hade slutat jobba, men eftersom jag bara låg och chillade i soffan så ringde han upp  mig efter en stund i stället. 🥰 Det är så mycket lättare att prata i telefon än att skicka meddelanden i timmar. Det gör vi bara när någon av oss inte kan prata i telefon. Efter drygt två timmar var både han och jag sjukt trötta, klockan var ju ändå runt två på natten så då var det god natt och hej då. Jag gick ut med Karma och sen var det sängen som gällde för mig.

Och jag sov så sjukt bra!! Jag sov hela natten utan att vakna en enda gång, och sov till 10.49 och det minns jag inte ens sist det hände. Karma var lika trött hon, hon ville inte ens gå ut och kissa medans jag väntade på att kaffet skulle bli klart utan hon gick direkt till soffan istället.

Eftersom jag sov så länge, och S åker till jobbet halv tolv, var jag övertygad om att han inte skulle ringa, men jodå, det gjorde han. 🥰 Den rösten i mitt öra skapar miljoner fjärilar i magen varje gång. Eller ja, det börjar redan när telefoner ringer och jag ser hans namn och bild dyka upp på skärmen. Den här gången blev det dock bara ett samtal på 20 minuter eftersom han skulle jobba.

Själv gjorde jag mig i ordning och gick till skogen med Karma nu när det bara var typ 19 grader och molnigt ute, och när jag hade kommit hem igen var det bara att ta av henne selen och sen för mig att ge mig ut på en powerwalk. Jag hade ett telefonmöte klockan ett och tänkte slå två flugor i en smäll, men hon hörde aldrig av sig. 🤷 Så istället hörde jag av mig till Kalle så att vi  kunde åka till Ica Maxi efter min powerwalk och få veckohandlingen avklarad. Lagom tills jag kom hem igen började det att åska och regna så jag slängde mig i soffan med en film i väntan på att det skulle gå över så att Karma och jag kan gå ut igen. Efter det blir det middag, dusch och sen hoppas på att S ringer när han kommer hem från jobbet eftersom vi inte hann prata så mycket i förmiddags.


0 comments:

Post a Comment