I could get used to this, and to you

 Igår slutade det med att det bara var Leo som kom för att käka, men det gör absolut ingenting eftersom att han är det absolut bästa sällskapet i världen. Vi umgicks, han spelade ny musik för mig, vi kollade You, käkade och bara hade det allmänt bra. Han stannade ett par timmar och när han åkte var det dags för mig att ta kväll och roa mig med mitt vanliga kvälls"nöje".

I morse var jag mer än död när det var dags att kliva upp och jag ville verkligen, verkligen inte. Hade helst bara somnat om men det fanns det inte tid till. Så upp, knäppa igång kaffet, och så var det dags att plugga. Men det fick jag ju inte göra speciellt länge för strax efter jag satt mig ringde S så det blev vårat vanliga morgonsamtal på drygt en timma. Tredje dagen i rad och jag skulle absolut kunna vänja mig vid att ha de samtalen varje morgon. När det var dags för honom att göra sig i ordning för jobbet sa vi hej då. 

Själv gjorde jag mig också i ordning och tog en promenad i skogen med Karma. Det är så skönt att det är svalare ute nu så att vi kan gå våran vanliga skogsrunda. När vi kom tillbaka in var det dags att bädda rent och lite sånt innan Kalle kom och hämtade upp  mig så att vi kunde åka till Ica Maxi för den vanliga veckohandlingen. När vi var klara släppte Kalle av mig och jag gick hem och packade upp allt och sen tog jag itu med det sista som jag inte hann med innan jag åkte. Vi avslutade det hela med ännu en promenad sen tog jag en dusch innan jag fick slänga mig i soffan och ta kväll. Och här tänker jag ligga kvar tills det är dags att gå och lägga sig. 

Kvällens sällskap är inte så sällskapligt


0 comments:

Post a Comment