That was a nice surprise

 Igår morse när jag satt och pluggade ringde telefonen. Ett mobilnummer utan namn så inget nummer jag hade sparat, och kom inte upp nåt på Truecaller heller.  I vanliga fall brukar jag inte svara då, eftersom det nästan alltid är försäljare, men eftersom jag har sökt två jobb svarade jag ändå. Det var S! Snacka om att jag blev förvånad. Han hade ju fått mitt nummer nån/några dagar tidigare men jag hade inte fått hans så jag tänkte inte alls tanken att det kunde vara han. Pluggandet fick helt klart vänta! Vi pratade drygt en timma innan han behövde åka till jobbet. Fjärilarna i magen var tusentals. Jag har nog aldrig varit med om tidigare att ett första samtal har flutit på så bra utan några pinsamma tystnader.

Och idag blev det en repris. Jag satt och pluggade och då dyker hans namn upp på min skärm, eftersom jag nu hade hans nummer sparat. Som den mannen kan få mig att skratta. Vi pratade lika länge som igår, tills han behövde åka till jobbet. Efter vi hade lagt på gjorde jag klart min PowerPoint och sen tog jag ut Karma. Det var lite för varmt ute för att gå till skogen så blev våran kortare runda. Efter det gjorde jag mig i ordning och satte igång med det som behövde göras här hemma. Det var inte jättemycket så det tog nog inte ens en timma att få allt gjort.

Efter det blev det laptopen på balkongen med en mugg kaffe och en cigg och byta design. Jag trodde ju att det skulle gå snabbt, men tji fick jag. För alla jag hittade och testade var det nånting som inte gick att ändra så som jag ville och det var en tillräckligt stor grej för att det skulle göra att jag valde bort hela designen. Efter mycket om och men, och nån timma senare hittade jag en bra grund, som jag sen dessutom kunde anpassa som jag ville. I alla fall så mycket att jag skulle bli nöjd.

Idag får jag besök av  både Leo och Kalle som kommer och käkar. Det är ju min och Kalles nygamla grej, att jag bjuder på mat nån dag och han kör mig till Ica Maxi på fredagen. Jag hade ju tänkt göra svamp- och paprikakyckling men eftersom Leo inte gillar kyckling och han hörde av sig igår kväll och ville ha middag idag fick han välja vad vi skulle äta, och det blir baconpasta. Av de två hade jag ju inte valt baconpasta men Leo fick bestämma och då blir det så. Jag kan göra svamp- och paprikakyckling nån annan dag istället i helgen.0 comments:

Post a Comment