Get lucky

Meningen var ju att det skulle vara arbetsintervju idag men jag fick mail igår om att han lyckats dubbelboka sig så att han skulle vara i Örebro idag och undrade om vi kunde ta intervjun i morgon istället klockan 14, och det kunde vi absolut göra. Det gör ärligt inte så mycket för då hinner jag tvätta och lite sånt idag jag skulle behöva få gjort.

Dagen var rätt så chill igår, förutom att telefonen ringde konstant. Eller ja, konstant är ju synd att säga haha men mer än vanligt. Men när jag jobbar så brukar ingen ringa förutom Sara när hon också jobbar så att vi har sällskap av varandra under tiden, så jag blev faktiskt glatt överraskad när jag såg att det var DK som ringde. Vi pratade i säkert två timmar tills det var dags för honom att gå och lägga sig. Vi har ju knappt hörts så jag hade lite grand skrivit av honom men nu får vi väl se vad som händer, om något händer. Trots allt han säger är jag lite avvaktande, jag går mer på hur folk är än vad de säger. Handlingarna måste matcha orden annars får det vara för mig.

På kvällen var det som sagt jobb. Efter jag och DK Hade lagt på när han skulle lägga sig så ringde jag upp Sara som hade ringt under tiden jag pratade med honom. Sen hade vi varandra i telefon fram tills vi båda hade slutat och jag skulle gå och lägga mig. Det fick bli boken en liten stund och sen var det dags att sova.

Idag blir det som sagt tvätt och lite annat här hemma som får min uppmärksamhet. Jag är rätt så nervös inför i morgon måste jag ju erkänna. Även om jag tror att det kommer att gå bra så är det ju klart att man är nervös, jag vill ju verkligen det här. 

Ikväll blir det jobb som vanligt och jag kan inte låta bli att konstant tänka att det här kanske är sista måndagskvällen som jag jobbar. Ingen skulle vara gladare än jag i såna fall. 






0 comments:

Post a Comment