That's what I love about Sunday

Vilken toppenhelg jag har haft då. Den började igår med att jag hade ett video visit med Mike, jag tröttnar aldrig på att se hans fjantiga lilla ansikte. 😍 Det är ju bara surt att de bara är 28 minuter långa, de kunde ju ha varit lite längre, jag tycker aldrig att vi hinner prata klart med varandra på de här besöken.

När vi var klara så tog jag ut Karma på en promenad. Eftersom att det hade snöat hela. jävla dagen blev den inte så lång. Hon ville mest bara ut och kissa och sen hem igen. Och lagom tills vi kommit in kom Leo och vi gick och handlade det vi behövde till helgen, läs chips, och lite av veckans erbjudanden som de hade.

Till middag blev det pommes, nuggets och dipp och vi kollade på Pretty Little Liars tills vi tog en paus för att Leo ville bada. Under tiden kollade jag lite Gossip Girl och sen fortsatte vi med Pretty Little Liars tills det var dags att sova.

Idag sov jag faktiskt enda till 12, men det är ju egentligen bara till 11 eftersom att vi har ställt om klockan så det får ändå räknas som godkänt. 😁 Planen idag är att Kalle ska komma över och fixa punkteringen på min cykel så att jag kan cykla till nya jobbet. Men då krävs det ju faktiskt att snön försvinner också. Vilket jag hoppas att den gör så snart som möjligt.

Den här damen är inte glad när det snöat ute0 comments:

Post a Comment