Keep the family close

Vilken tur jag hade igår då, världens bästa Leo hörde av sig och ville ha middag och det säger jag ju inte nej till direkt. Det finns ju verkligen inget bättre sätt att tillbringa en eftermiddag på. Men innan dess så hade jag en del att få gjort. 

Jag började med att ställa mig på löparbandet i 40 minuter. Jag hade verkligen ingen lust alls, men efter att ha slängt ett öga på klänningen i garderoben blev jag tillräckligt motiverad för att köra ett pass. Efter det fick det bli en dusch sen tvättade jag en maskin och dessutom hade jag lite här hemma att fixa med innan Leo kom.

Idag var ju planen att mamma skulle ha kommit förbi på en fika  men jag har ju helt glömt bort att vi har fb idag klockan 16-17 så mamma fick jag boka om, så det blir på måndag istället. Jag tänkte att jag skulle ta en promenad ner där fb finns och få in lite steg. Eller ja, först och främst ska jag ta en promenad ner på stan för att köpa mer tobak och sen ska jag vidare till lokalerna där de har fb. Det tar bara typ en kvart att gå dit från centrum. 
Det finns få saker jag hatar så här mycket0 comments:

Post a Comment