In my head

Åååh så bra vi hade det igår måste jag säga. Jag kan inte tänka mig en bättre lördag!

När Leo kom hit så började vi med att kolla några avsnitt You och jag måste säga att Leo är riktigt duktig på att gissa alla plot twists som kommer att komma. 

Kvart över sex tog vi bussen ner på stan och gick först och främst till Kin Kitchen som Leo hade bestämt att vi skulle äta. Han tog sushi, så klart, och jag tog kycklingen som det var riktigt bra drag i. Men jag hade nog varit lite väl försiktig när jag kalkylerade tiden för när vi var klara var det fortfarande två timmar kvar tills bion skulle börja. 😂

Vi frös som fan när vi gick dit, den ligger lite illa till måste jag säga, så det var riktigt skönt att komma fram till värmen. Tiden som vi behövde vänta gick ändå rätt så snabbt så vips var det dags att köpa popcorn och sen gå in och sätta sig. 

Filmen var så bra så det kändes verkligen inte som om det hade gått två timmar, en på sin höjd. Leo tyckte att det var hans favorit av alla sex filmerna. Själv håller jag inte riktigt med, ettan är fortfarande min favorit och även om jag tyckte att den här var bra, så saknade jag lite av komiken som fanns i de första filmerna. Men nog hoppade jag till ett par gånger och visst var filmen bra. 

Kalle var snäll nog att köra hem oss, det går inte så ofta bussar vid den tiden, och när vi kom hem blev det lite mer You tills det var dags att gå och lägga sig. 

Idag blir det nog rätt så lugnt. Leo är ruskigt förkyld, jag hör hur han hostar inne på sitt rum, och jag känner mig inte helt hundra själv så jag ska nog bara rulla cigg och duscha idag. Och ja, så klart gå ut med Karma också. Det kommer man ju inte undan.

Det här måste vi göra om snart igen




0 comments:

Post a Comment