How do you sleep?

Vilken härligt slapp söndag vi hade. Jag gjorde bara det mest nödvändiga som att rulla cigg, fixa disk och sånt som man måste ta helt enkelt. Resten fick vara till någon annan dag.  

Kalle kom över för att fixa min cykel och jag var klar med mitt då så jag tog en kaffe under tiden och Leo låg i soffan och käkade chips haha. När Kalle var klar och hade åkt så kollade jag och Leo ett par avsnitt av Pretty Little Liars tills det var dags för mig att gå ut med Karma. När jag kom in var det dags för Leo att åka. Hjälp så tomt det är utan den ungen här. Det blir så extra påtagligt när han precis åkt och kontrasten är så stor.

Kvällen tillbringade jag med att titta på Reboot och köra paint by numbers på mobilen innan jag gick ut med Karma och sen kröp ner i sängen med boken. Det börjar ju bli dags att vända på dygnet nu så vid klockan 22 lade jag undan boken. Och kunde så klart inte somna. Sist när jag tittade på klockan var hon efter midnatt. Jag vaknade nån gång runt klockan två igen, och så upp runt klockan sju. Inte ens i närheten av tillräckligt med sömn men förhoppningsvis gör det ändå att jag kan somna tidigare ikväll.

Bästa kvällsnöjet

0 comments:

Post a Comment