I fucking did it

Haha, ja man kan ju lugnt säga att jag var ute i god tid igår. Det var inte så svårt att hitta till som jag trodde så jag var där typ en timma innan intervjun skulle börja, så jag gick tillbaka till kiosken och köpte mig en cola och satt i solen och njöt så länge.

Och intervjun gick så himla bra. Eller ja, intervju är ju synd att säga. Han erbjöd mig jobbet, vi hade en liten genomgång och sen gick vi bort till lokalerna så att jag fick se dem, skrev papper och jag börjar jobba nästa onsdag. 😁 Eller ja, utbildningen börjar då. Det är ju sex veckors utbildning som först börjar med tre veckors teori och sen tre veckors trainee. Jag är sååå exalterad och samtidigt sååå nervös. Men det kommer att bli bra. 

De har superfina lokaler med tv-spel, alltid massor med frukt, kaffemaskiner, aw en gång i månaden osv osv. Det finns fler företag som skulle kunna lära sig lite om hur man tar hand om sina anställda. Och alla där var så himla glada och trevliga och bara det talar ju för vilken bra arbetsgivare det är. 

Kvällen blev väldigt lugn, jag kollade på nya avsnittet av The good doctor och sen fortsatte  jag med nya Gossip Girl som jag håller på med, och självklart så virkade jag samtidigt. Och för en gångs skull kom jag i säng innan midnatt, men det tog ett tag att somna efter att jag hade läst klart. 

Idag tänkte jag att jag skulle hinna med att träna och sen tänkte jag ta hand om tvätt och lite sånt också när jag har duschat. Men först och främst ska jag bli klar med kaffet.

Oh yes!!
0 comments:

Post a Comment