So sick of myself

Alltså, jag är ju världens mest klantiga människa!! När jag skulle göra mig i ordning igår så såg jag att jag minsann lyckats dra ut min piercing i näsan när jag sov. Jag tejpar ju alltid över den av den anledningen men jag hade för en gångs skull glömt det.  Och inte fick jag i den heller, det var helt omöjligt att ens hitta hålet. Så snabbt göra sig i ordning och åka ner på stan till stället där jag gjorde den för att se om hon kunde se hålet. Vilket hon inte kunde. 

Hon sa att det kan ta flera år innan det läker ordentligt och jag hade ju haft den knappt ett år, jag gjorde den ju sommaren 2022. Så det var ju bara att göra en ny, men den här gången så gjorde jag den på andra sidan, jag vet inte varför jag inte gjorde på den sidan till att börja med, det är ju min selfie-sida. 😁

När jag kom hem rullade jag cigg och lite annat som jag behövde göra men inte sjutton hann jag med att tvätta och allt jag hade tänkt att göra. Gud så trött jag blir på mig själv ibland. 

På kvällen så ringde DK igen och vi pratade tills det var dags för honom att gå och lägga sig. Det börjar att bli en trevlig liten vana måste jag säga. 

Idag är det äntligen dags för intervjun!! Jag har redan bestämt för mig att det är mitt haha.Men jag är så sjukt nervös så det finns inte. Jag tänkte att jag skulle vara ute i god tid eftersom att jag inte vet exakt var det ligger, bara vilket område. Tack gode gud för google Maps, den får vara min bästa vän idag. Wish me luck!!Nu sitter den på andra sidan istället

0 comments:

Post a Comment