Good to be alive

Gud vad glad jag är att jag valde att gå med på den digitala intervjun igår för den gick kanon! Tjänsten lät så mycket bättre än vad hon hade förklarat i telefon. Och Christopher som höll i intervjun sa att mina testresultat var det bästa han hade sett. 😁 Där växte Lilith typ 10 cm, vilket säger en hel del eftersom att jag är kort som en smurf. 😂 Han sa att han gärna vill träffa mig på en in person intervju och det lät på honom som om jag vill ha tjänsten efter måndag så är den min. Och jag har bestämt mig att känns det så här bra efter intervjun på måndag så tackar jag ja.

Efter den intervjun så kom Kalle och hämtade mig och så åkte vi till Ica Maxi för att veckohandla som vi alltid gör på fredagar. När vi kom hem så packade jag upp och sen blev det soffan och serier och virkning. Jag har ju köpt hem garn till ett nytt projekt som är så himla roligt att göra så att jag gör dem på löpande band. Så jag behöver helt klart köpa hem mer garn till det projektet.

Sen var det dags att plocka undan allt och sätta sig och jobba i fyra timmar. Shit, tänk om det här kanske är näst sista fredagen som jag jobbar kväll. Jag kan inte tänka mig något bättre!! Efter det så fick det bli serier, och jag blev klar med Younger som jag varmt rekommenderar, och så fortsätta att virka på filten. Den där filten är så bred så att den tar ju 100 år bara att virka en enda rad på. 

Klockan var väl runt ett eller så när jag gav upp, gick ut med Karma, och sen kröp jag ner i sängen med en bok tills ögonen åkte igen och det var dags att sova.

Idag är det lördag, enda veckan på dagen som jag inte jobbar, så hela dagen blir bara chill. Det enda jag tänker göra är att gå ut med Karma. Förutom det tänker jag sitta i soffan och virka och kolla serier och film. Jag tänkte att jag ska kolla på senaste Magic Mike som har kommit, sen får det bli nya Gossip Girl som är inne på andra säsongen som jag inte börjat på än.




0 comments:

Post a Comment