Working 9 to 5

Igår när jag satt och virkade på ett nytt projekt så ringde telefonen. Det var ett nummer jag inte kände igen men av nån anledning svarade jag ändå. Det var en tjej som ringde om en tjänst jag hade sökt i Januari och hon undrade om jag fortfarande var intresserad. Vilket jag självklart är. Hon berättade lite om tjänsten, hade några frågor och sen så bokade vi in i digital intervju via teams på fredag eftermiddag. Så Kalle och jag får åka och handla efter. 

Jag sökte ju en tjänst i fredags som lät jättekul och bara ett par timmar efter att jag hade skickat in min ansökan mailade de tillbaka om att jag lät väldigt intressant och hade några följdfrågor. Det är den tjänsten jag mest av allt vill ha, men det är ju aldrig fel att ha en intervju med någon annan, typ som en backup. Och varje intervju lär man sig något av. Så vi får helt enkelt se vad det blir.

Under tiden vi pratade i telefon så ringde Leo, så jag ringde upp honom senare. Han undrade om det var för sent på dagen för att komma och äta middag. Jag har ju sagt förut att han gärna får vara ute i lite god tid så att jag kan hinna tina något ur frysen om det behövs, och nu var klockan inte lång tid innan det var dags att börja med maten. Men jag säger aldrig nej till honom så efter ett snabbt öga i frysen tog jag fram chorizo som jag lade i ett vattenbad så att de skulle tina. 

Vi är ju klara med alla serier som vi följer nu, så sist han var här så ville han se om Pretty Little Liars så det har vi börjat med nu. Sen åkte han runt klockan sex igen. Jag bara älskar när han kommer förbi efter skolan för att umgås lite grand och äta tillsammans.

Idag vaknade jag i hyfsad tid så jag tänkte att jag skulle ställa mig på bandet när jag har druckit upp kaffet och varit ute med Karma. Jag har ju en klänning i garderoben som jag gärna vill ha på mig när mamma fyller 70 i sommar, som jag inte kommer i just nu. Så nu blir det lite mer fokus att röra på sig och att äta lite bättre så att jag kommer i den. Jag vägrar banta eller svälta mig på något sätt, eller att träna överdrivet mycket, då köper jag hellre en ny klänning. Så att helt enkelt bara leva lite hälsosamt och hoppas på det bästa typ.

Min största hatkärlek





0 comments:

Post a Comment