Drama queens

 Här var det ju några dagar sen som man var. Men nu är jag tillbaka.

Det bestämdes hastigt och lustigt i onsdags att P skulle komma och sova kvar eftersom han behövde jobba hela helgen och vi inte kunde träffas då. Han kom över direkt efter jobbet, i arbetskläder. Hur har just jag haft sån tur att jag fått en sån sjukt sexig pojkvän??😍🤤 Jag fixade middag åt oss och så blev det film innan det var dags att krypa ner i sängen. Jag tror inte att jag har lagt mig så tidigt sen lågstadiet haha. Den mannen och jag har verkligen inte samma dygnsrytm.

Jag somnade inte förens efter klockan ett, och vaknar självklart typ kvart över fyra. Och då kom jag på att jag hade ju glömt bort att ge P presenten som jag hade köpt åt honom som hade kommit med posten bara någon dag innan. Och eftersom jag trodde att jag skulle ha somnat om tills hans alarm ringde halv fem satte jag på en post-it med en liten kärleksförklaring och kröp ner i sängen igen.

Och kunde inte somna om. Så jag var vaken när hans alarm ringde. Fördelen med det var ju att jag kunde säga hej då och få några pussar och kramar. Och han blev glad för presenten han fick. När vi sagt hej då och han åkt till jobbet blev det sängen för mig igen. Och självklart kunde jag inte somna om. Förens typ klockan åtta, bara för att vakna runt nio igen.

Så torsdagen blev väldigt lugn. Jag tog en långpromenad med Karma , sen ett snabbt stopp i affären, och sen gjorde jag inte så mycket mer av nytta den dagen. Jag var så trött att jag till och med sov en timma på soffan, vilket händer max en gång om året. Jag blev väckt av att Leo kom, vi skulle ju umgås lite och käka tillsammans. Snacka om att jag inte alls var pigg på att laga mat, så det var ju tur att det var en enkel maträtt vi skulle äta. Samtidigt kollade vi självklart på 90 day fiance quarantine diaries eller vad det nu heter. När han åkte var det dags för mig att gå ut med Karma igen, och sen slöade vi på soffan tills det var dags att gå ut på baksidan innan vi skulle sova. Hon var ju minst lika trött hon för om inte jag sover, så sover inte hon heller. 

Fredagen blev också lugn. Jag var inte på världens bästa humör, för även om jag fick träffa P på onsdagen så är jag ju van att när jag vaknar på fredagen så kan jag börja räkna ner timmar tills jag får kramas igen. Men inte den här gången. Så vanan fanns där men jag visste ju att jag inte skulle få träffa honom, vilket gav en skum känsla i kroppen.

Jag var kanske inte världens roligaste flickvän, så på kvällen raderade jag två meddelanden jag skickade till honom. Det har jag gjort förut när jag har haft anledning till det och det har inte varit en big deal. Men det blev det ju den här gången, kan man lugnt säga. Dramat för att jag tog bort två meddelanden. Han skickade meddelande när han gick upp klockan tre på natten och frågade varför jag tagit bort meddelanden. Och eftersom jag sov så svarade jag ju inte. Då skickade han och frågade om jag tagit bort hans nummer också. Sen ringde han. Vilket jag som sagt inte svarade på för att jag sov. Sen vaknade jag vid klockan fem, som jag så ofta gör, och såg hans meddelanden och svarade direkt. De blev aldrig levererade så jag var säker på att han blivit arg och blockat mig, för jag har aldrig annars varit  med om att mina meddelanden inte gått fram på whatsapp. Jag ringde honom, inget svar. Jag skickade meddelande, inget svar. Ringde igen och han svarade. Då hade mina meddelanden inte gått fram för att han hade ställt in att det bara ska vara igång när wifi var igång och nu var han ju ute och jobbade. Jag sa att jag tog bort dem för att jag var på dåligt humör, att det inte hade något med honom att göra utan helt och hållet med mig att göra, och att jag bad om ursäkt. Sen ville han att om jag nånsin tog bort meddelanden igen så skulle jag skriva varför så han slapp oroa sig. Men det var ju inget jag hade tänkt på, för han har aldrig reagerat nämnvärt förut på att jag tagit bort meddelanden. Så det var ju kul klockan fem på morgonen.

Jag lyckades i alla fall somna om, men jag vaknade strax innan klockan åtta och kände direkt att det inte ens var lönt att försöka somna om så jag knäppte igång kaffet. När det var klart satte jag mig och loggade in i portalen skolan för nästa kurs använder och gjorde mig lite bekant med den och fyllde i första uppgiften. Det kör ju igång på riktigt nästa vecka, så jag tänkte att om jag bekantar mig nu med kursen kan jag gå direkt in och plugga när vi börjar. Beställde boken vi ska ha också. I vanliga fall brukar det finnas både i papper och i onlineversion. Online brukar vara typ halva priset. Den här boken fanns dock bara i papper, för typ 700 kr, så det var ju verkligen superkul att beställa... Men nu är det gjort och jag hoppas att den hinner komma tills vi ska börja. Jag tog snabbleverans för säkerhets skull. 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer än. Kalle och jag har pratat lite löst om att eventuellt gå ut ikväll. Det var ju hundra år sen vi gjorde det, och jag kan inte minnas sist jag var i källaren. Det var nog fan på en dejt för hundra år sen. Men det är inget spikat utan vi skulle kolla av dagsformen. Jag har en del jag måste göra under dagen, framför allt långpromenad med Karma och en tur till affären. För självklart glömde jag att köpa hylsor när jag var där i torsdags, så det behöver jag köpa nu. Sen allt det där dagliga som duscha, rensa kattlådan och allt annat man kan komma på som behövs göras. Men först ska jag njuta av kaffe och se om det får mig att vakna till liv ordentligt efter all drama inatt.

Han har till och med satt den på nyckelknippan 🥰


0 comments:

Post a Comment