Life is a happy song

 Som vanligt vaknade jag alldeles för tidigt i morse, det var så tidigt att man nästan inte ens kan kalla det morgon. Så tidigt att jag inte ens hunnit få mitt morgonmeddelande från P och då vet man att det är tidigt. Jag gick upp och tog två bloss och sen tillbaka till sängen. Precis när jag hade lagt mig hörde jag att mitt morgonmeddelande från honom trillade in men jag var alldeles för trött för att kolla.

Jag lyckades somna om, men vaknade ändå långt innan larmet. Men det var bara att kliva upp, starta kaffet och sen ta ut Karma en snabbis medans kaffet blev klart. När jag hade druckit upp det i lugn och ro gjorde jag mig i ordning och sen tog Karma och jag en långpromenad som vanligt. När jag kom hem var det i princip bara att ta av henne selen och sen var det dags för mig att ge mig iväg till pappa. På väg dit drog jag iväg ett meddelande till A, min tatuerare om en idé jag fick som jag snart kan förverkliga. Så vi får se vad han svarar när han ser det.

Det jag verkligen gillar med det här vädret att äntligen kan man gå överallt istället för att ta bussen, så självklart blev det en promenad till pappa. Vi drack kaffe och pratade i någon timma innan det var dags för mig att bege mig hem igen.

Karma var överlycklig att se mig, man kan tro att jag var ifrån henne flera dagar och inte bara några timmar. Jag tog det lilla som behövde göras här hemma när jag kom hem. Eftersom jag drack kaffe hos pappa blev det inget när jag var klar här hemma. Istället fick det bli soffan, och lite Real Housewives. 

Om ett litet tag är det dags för mat, det blir matlåda idag, och sen en promenad med Karma efter det så hon inte har en olycka här hemma innan vi ska gå och lägga oss. 0 comments:

Post a Comment