Let the countdown begin

 Jag sov precis hela natten utan att vakna en enda gång!! Det är alltid lika härligt när det händer och jag känner mig som en helt ny människa.

Efter att jag hade gjort mig i ordning efter morgonkaffet blev det en tur till skogen innan jag lämnade av Karma hemma och gick ner på stan för andra omgången av LTF. Det tar inte mer än 40 minuter så efter det tog jag en sväng till tobaksbutiken för att köpa mer tobak och mentolkulor, och sen var nästa stopp Nasty Art Tattoo. Jajemen, det är äntligen dags att boka tid för nästa. A fick jag inget svar från så jag hörde med T när han hade tid. Han gjorde ju den på låret som jag blev otroligt nöjd med så han får mer än gärna förverkliga den jag vill ha nu. Dock kunde han inte den fredagen som jag ville, så det fick bli fredagen efter. Tyvärr blev det så pass tidigt på förmiddagen att Kalle inte ens är i närheten av att sluta jobbet och kan följa med som emotional support person. Jag har aldrig tatuerat mig ensam med tanke på hur livrädd jag är för nålar. Vet ingen annan som kan följa med vid den tiden heller. Jag vet ju vem jag helst av allt hade velat ha med mig, men finns inte en chans att det är möjligt vid den tiden. 😥

När jag kom hem blev det en mugg kaffe och gos med Karma. Hon är ju så otroligt glad över att inte behöva vara ensam varje dag så nu är det inga problem med att få henne att hålla sig när man är iväg. Med förra jobbet var det oftast en olycka som skett när man kom hem på lunchen. Men nu kan jag vara borta nästan hur länge som helst utan att behöva ta fram moppen när jag kommer hem.0 comments:

Post a Comment