I miss you so

 Det har ju varit så otroligt hemtrevligt, den här veckan tillsammans med P, så jag har helt tryckt undan att det kommer ju inte att vara för evigt. Och det är verkligen inget jag brukar göra, jag är expert på att tänka framåt hela tiden. Men nu har jag velat vara i känslan att ha en vardag med honom. 🥰

Igår efter jobbet så handlade han det vi behövde till middagen och så kom han hit efter. Jag tog en promenad med Karma medans han tog och duschade av sig allt från jobbet. Efter att vi hade umgåtts ett tag så satte jag igång med maten. Jag måste säga att han är väldigt tacksam att laga mat åt, för han tycker att allt är jättegott haha. 

Efter maten fixade jag i ordning i köket och sen lade vi oss i sängen för att kolla på film. Men han var så trött så vi såg inte många minuter innan han var mer sovande än vaken så då stängde vi av. Jag vet inte varför, men jag har ju helt enkelt bara antagit att han skulle sova här även fredag till lördag men så blev det inte. När vi låg och småpratade innan han somnade sa han att han skulle åka hem efter jobbet imorgon. 😥 Men han gjorde mig lite gladare när han sa att de har några dagar kvar på projektet här i stan, så om jag ville kunde han sova här de dagarna nästa vecka. Det är ju klart att jag vill!! Men det suger ju ändå att inte få ha honom här fredag till lördag. Som vanligt somnar ju han många timmar innan jag gör det, hej kronisk insomnia, så det blev lite serier för mig innan jag också kröp ner under täcket.

Och somnade faktiskt relativt snabbt för att vara jag. Jag vaknade vid fyra som vanligt, men lyckades även den här gången somna om snabbt. I vanliga fall brukar jag ju fortfarande vara vaken när hans alarm ringer klockan halv sju, men inte den här gången. Jag vaknade till lite snabbt när han pussade mig hej då, och sen somnade jag om igen och sov till strax innan alarmet ringde. Jag kan inte minnas sist jag fick så här mycket sömn. 

Det blev till att plugga några timmar när jag gick upp innan jag gjorde mig i ordning och tog den vanliga långpromenaden med Karma. När jag kom hem hade jag lite att göra. Eftersom jag skulle köra två maskiner tvätt tänkte jag att jag kunde ju tvätta Ps gråa kläder som var i sovrummet. Men de luktade precis som han gör, så det kan vara så att jag bara tvättade byxorna och bytte den hoodien jag hade på mig till hans gråa.🥰 Så är det bara att jag tvättar den så den är ren tills han kommer hit nästa vecka istället haha.

Förutom att storhandlingen kommer ikväll, så blir det en väldigt lugn fredag. Men storhandling är mer än tillräckligt ikväll, för det brukar ta nästan en timma att packa upp, bocka av och packa in allt där det ska vara. Sen får det  bli film resten av kvällen efter det och se fram emot morgondagen när jag och Leo ska ut på äventyr. 

Som jag älskar den mannen


0 comments:

Post a Comment