Spring again

 Att alltid vakna så otroligt tidigt oavsett hur sent man somnar börjar slita lite på mig. Så idag, fastän jag vaknade tidigt igen, låg Karma och jag kvar i sängen till efter klockan 11. Och hon måste ha varit lika trött hon för hon hade inte en enda olycka, och var inte sugen på att gå ut när vi väl klev upp. Men ut på baksidan gick vi medans kaffet blev klart. 

Efter kaffet var det som vanligt dags för långpromenaden efter att ha gjort mig i ordning. Nu börjar Karma att få upp flåset igen så det går lite snabbare nu och hon blir inte lika trött efteråt. Och inte jag heller.😁

När vi var tillbaka var det så varmt att jag ställde upp balkongdörren och sen blev det till att skura allt kakel i köket, spisen, ugnen, skåpsluckor och allt annat som gick att skura. Det är ju sånt som är så tråkigt att göra när man inte känner för det, men när man får feeling så kan man stå hur länge som helst utan att bli trött eller uttråkad.

Lagom tills det var dags för bokningen för nästa vecka att komma upp blev jag klar här hemma. Sista halvtimman hade jag sällskap av Leo i telefon som ringde och var pratsugen. Jag kan inte tänka mig något bättre sällskap måste jag säga. Han skulle kolla om det fanns något han ville göra när han kommer på lördag, typ bio eller nåt sånt. Så skulle han återkomma om det.

När jag var klar med allt här hemma slängde jag våran gamla grill som stått oanvänd på balkongen i flera år så den ville jag inte ens börja ge mig på att få ren. Enklare att kasta den, och om andan faller på att grilla köper jag en ny. När jag gick ut med den till soprummet fick kaffet bli klart så att jag kunde njuta av det samtidigt som jag fyllde i bokningen. 

Nu får det bli senaste avsnittet av This Is Us samtidigt som jag njuter av kaffet innan det är dags att äta och ta ut Karma igen efter det. Jag hoppas att hon är tillräckligt pigg för att gå till skogen för jag har fortfarande energi kvar i kroppen att göra av med. 

En bra dag blir ännu bättre med en mugg kaffe


0 comments:

Post a Comment