Love on the weekend

 Jag lever verkligen för helgerna nu för tiden, långt bort från den sega vardagen, och den här helgen var inget undantag.

På fredagen kom P över, och den här gången kom han raka vägen från jobbet så han var här runt klockan fem istället för klockan åtta som han brukar. Och seriöst, arbetskläder är ju verkligen bland det sexigaste som finns.😍 Så han hoppade in i duschen, och vi konstaterade att han nog behöver ha några ombyten kläder här så att han kan fortsätta att komma hit raka vägen från jobbet istället för att först åka hem och duscha och byta om. 

Efter att jag varit ute med Karma på kvällspromenaden fixade jag middag och oss och sen blev det filmmys resten av kvällen. Han hade inte sett den första The Grudge, så den var vi ju tvungna att se eftersom han gillade den som kom 2020 och sen såg vi klart Underworld som vi påbörjade förra gången. Sen var P mer sovande än vaken så då tog jag ut Karma på baksidan lite snabbt och sen blev det sängen.

Något av det värsta jag vet är när han behöver åka tidigt morgonen efter och jag inte får säga hej då. Jag försöker få honom att väcka mig och säga hej då man han vägrar blankt eftersom han vet att jag har sömnproblem. Så jag vaknade ensam, vilket suger. Men jag vet ju att så här kommer det inte att vara för alltid även om det är jobbigt att det är så just nu. Men om man inte kan förändra en situation behöver man acceptera hur det är oavsett om man gillar det inte. 

Tur då att jag fick härligt sällskap på lördagen också när Leo kom över för att sova här. Han i princip lämnade väskan när han kom och så gick vi till Ica för att handla det vi behövde ha inför helgen. Sen tillbringade vi i princip hela kvällen med att kolla på olika 90 day fiance. Han tog en paus för att bada, men sen fortsatte vi till strax innan vi skulle sova. Det finns inte ord för hur underbart det är att ha honom här över natten.

På söndagen kom Kalle över på eftermiddagen för att träffa Leo och dricka kaffe. Vilket är vad vi gör bäst.😁 Han åkte lagom tills vi skulle äta och efter att vi hade fått i oss middag åkte Leo och jag tog ut Karma på kvällspromenaden. Medans maten väntade på att bli färdig passade jag på att fixa fram en tom byrålåda och göra plats i ena lilla garderoben åt P så att han ha några ombyten här. Och självklart gäller regeln att om han har hoodies här får jag ha dem när han inte är här så länge jag tvättar dem så att de är rena när han kommer hit nästa gång. 😁

Idag var både jag och Karma sega så vi låg kvar i sängen lite längre än vi brukade innan vi klev upp för morgonkaffe. Och det är ju så otroligt härligt väder nu så det blev en långpromenad när kaffet var uppdrucket och jag hade gjort mig i ordning, och när vi kom tillbaka hem så tog jag itu med det som behövde göras här hemma. Och som vanligt blev det eftermiddagskaffe när jag var färdig. Karma har somnat på soffan och lär ju sova i princip tills det är dags att gå ut nästa gång.

Med posten idag kom presenten som jag beställde till P för typ två veckor sen. Men jag kan inte visa vad det är än för jag har ingen aning om han ens vet om den här bloggen eller inte så ni får helt enkelt vänta tills han har fått den innan ni får se vad det är. Jag hoppas att han kommer i helgen, men som vanligt har varken jag eller han koll på det så här tidigt på veckan. Jag får väl veta om några dagar antar jag. Jag verkligen hatar hur det är just nu, och hur lite tid vi får tillsammans både rent fysiskt när han är här, och även online när han inte är här eftersom han jobbar konstant.

Fjärilarna i magen varje gång jag ser hans namn på skärmen


0 comments:

Post a Comment