When I see you smile

 Jag förstår inte hur dagarna kan gå så fort. Jag tycker knappt att jag klivit upp så är det dags att gå och lägga sig igen. Jag hinner ju inte ens med att blogga.

Helgen var kanon. Leo kom över i lördags och vi begav oss till Tuna Park direkt när han hade lämnat väskan. Jag behövde verkligen fylla på min garderob, akut. Jag hade till exempel bara ett par byxor som inte var sweat pants. Det tog nästan tre timmar och då hittade vi ändå inte allt som jag behövde. Vi köpte med oss Subway på väg hem också. 

Och Lilith klantade ju sig rejält. Jag hade ett bokat video visit med Mike, 10.30 hans tid. Med tidsskillnaden var det 19.30 min tid. Om det inte var så att deras omställning till sommartid är någon vecka tidigare. Så 18.30 satt vi på bussen hem. Så vi fick bara de sista fem minutrarna, och de tillbringade jag mest med att be om ursäkt. Men han bokade ett nytt till i Söndags, som faktiskt blev av. 

Resten av lördagkvällen tillbringade jag och Leo i soffan och tittade på några av Scream-filmerna innan han drog sig in på sitt rum och jag låg kvar i soffan tills vi skulle sova.

Söndagen var det som sagt videobesök med Mike på eftermiddagen. Leo stannade på middag innan han åkte tillbaka och jag tillbringade resten av kvällen i soffan.

Igår var det då äntligen måndag. Jag kan inte minnas sist jag längtat så mycket. Det finns inte mycket som slår att öppna dörren och se hur P kommer upp för trappan med sitt fantastiska leende på läpparna.😍🥰

När han duschat tillbringade vi lite tid med att spela kort på, det är ju ett sånt underskattat sätt att umgås på. Sen var det dags att ta ut Karma och efter det fixade jag middag. Vi tittade på en av mina absoluta favoritfilmer, Nightmare Before Christmas. Den kan jag se precis hur mycket som helst utan att tröttna. Jag passade även på att beställa lite av det jag behöver i klädesväg som jag och Leo inte hittade när vi var ute på vårat äventyr.

Sen vet jag inte riktigt vad som hände, eller hur det hände, men vi rök ihop, rätt så ordentligt. Nu så här dagen efter kan jag inte ens säga varför. Han uttryckte sig lite mindre bra, och jag hade rejäl pms. Det är ingen bra kombination kan jag säga. Men vi löste det, det gör vi ju alltid. Men jag känner mig fortfarande så otroligt dum, även om han är gullig nog och lugnar mig med att det inte var någon big deal.

Idag var det dags att fixa naglarna igen efter att jag hade varit ute med Karma. Jag hade ju tänkt att ta en promenad dit som jag brukar, men med tanke på att det var kallt och fucking snöade glömde jag det väldigt fort och tog bussen istället. När jag kom ner på stan smet jag in på apoteket först och hämtade ut en medicin som var helt slut hemma innan jag gick till Kristallgrottan. Och när jag gick därifrån var jag precis lika nöjd som jag alltid är.

Vid busshållsplatsen hittade jag Leo, som stod och väntade på bussen efter skolan. Vi hann prata några minuter innan hans buss kom, och strax därefter kom min buss hem. 

Väl hemma var jag så sjukt frusen, trots att jag bara var ute typ tio minuter så det fick bli kaffe, filt, tända ljus och senaste avsnittet av The Good Doctor som kom inatt. P slutar jobbet om en timma ungefär så tills dess ska jag och Karma bara sitta här och mysa och ha det bra tillsammans.

Bilden gör dem verkligen inte rättvisa


0 comments:

Post a Comment