Tossing and turning

Det verkar som om min kropp helt enkelt inte gillar att få tillräckligt med sömn mer än nån gång varannan vecka. I morse vaknade jag timmar innan alarmet skulle ringa och kunde inte somna om. Det var bara att kliva upp och knäppa igång kaffet så det skulle bli klart medans jag var ute på baksidan med Karma. Som inte alls ville kliva upp, ännu  mindre gå ut. När jag väl hade fått på henne selen och kommit ut sprang hon ut på gräset, kissade och ville in igen.

En fördel dock med att kliva upp timmar innan alarmet ringer är ju att man har mycket mer tid än vad man brukar så Karma och jag tog tillvara på det fina vädret och begav oss ut på en långpromenad istället för den vanliga rundan till skogen. 

När vi kom tillbaka hem var det bara att sitta igång med det som behövde göras och så avsluta det hela med en dusch innan det var dags för ännu en mugg kaffe. Äntligen har The Good Doctor börjat igen så det fick bli det senaste avsnittet tillsammans med kaffet. Och jag hann även med ett par avsnitt av Family Law. Nu är det snart dags att fixa middag så att jag och Karma kan gå ut igen. Hon är dock fortfarande helt slut av förra promenaden, och solen är borta för idag, så det får bli en lite kortare sen klarar hon sig utmärkt tills det är dags att gå ut igen innan vi lägger oss.

Nån är väldigt glad att solen och värmen är här


0 comments:

Post a Comment