Lonely nights

 Jag tycker ju att allt som oftast nu för tiden har jag världens bästa helger, men det är ju bara så det är. Och det är verkligen inget jag har något emot. Det känns lite som om det är på tiden. 

P visste att jag hade en lite dålig dag i fredags så när han kom hit fick jag inte bara världens största kram, han hade också med sig min favoritchoklad. Jag menar, hur förbannat underbar är han inte?🥰

Jag började med maten det första jag gjorde då, eftersom det tar lite tid att koka potatis. Till det blev det panerad torskfilé och så en kräfttzatziki till. Det var ju så sjukt gott och vi var både väldigt mätta efter det. Sen blev det film resten av kvällen i sängen. Bland annat såg vi den senaste The Grudge som kom ut 2020. Den var ju så sjukt bra så det var ett mirakel att jag lyckades somna efter det. 

Som vanligt somnade jag sent och vaknade tidigt. Så efter att jag varit ute med Karma tog jag kaffet in till sängen och väntade på att han skulle vakna. 

Efter att han hade fått i sig kaffe och frukost gjorde vi oss i ordning och tog ut Karma på en långpromenad. Det är ju så mycket trevligare att ha någon att göra allt det där vardagliga tillsammans istället för att göra det ensam. Sen hade jag lite som jag fixade med här hemma medans P tog bilen till Ica och köpte lite mer kaffe eftersom man kunde se botten i gamla paketet. 

Till middag på lördagen tänkte jag göra något med köttfärssen jag hade plockat fram ifrån frysen dagen innan. Jag vet inte hur, men på nåt sätt hade den blivit dålig trots att den stått i kylen, och jag hade inte tagit fram något annat. Så det fick bli att beställa. Ibland får man det. Efter det kollade vi på Underworld, som vi fick pausa för att han var på väg att somna. Så jag tog ut Karma på baksidan och sen var det sängen som gällde.

Jag hade ju inte tänkt tanken att ställa larmet för i morse, jag sover ju aldrig till klockan 10, när P var tvungen att åka. Och eftersom jag alltid vaknar först av oss två sa vi inte hej då innan vi somnade. Men självklart vaknar jag typ tio minuter efter att han hade gått så vi fick inte ens dricka kaffet tillsammans, än mindre säga hej då.😥 Jag hade ett meddelande från honom om att han varit tvungen att gå. Jag frågade varför han inte väckte mig och han svarade att eftersom han vet att jag har problem med sömnen ville han inte väcka mig. Jag vet inte varför, men för varje gång han åker blir det bara jobbigare och jobbigare. Och speciellt som att jag aldrig till en början vet när han kommer nästa gång. Det kommer vi överens om typ veckan efter utifrån vad vi har att göra osv. Bara det att behöva sova ensam i sängen nu när jag ändå börjar vänja mig vid att sova med honom suger ju rejält.

Jag tog ut Karma på våran vanliga långpromenad och när jag kom tillbaka hann jag precis knyta ihop soporna så var Kalle här. Vi skulle på basket igen. Den här gången var det damerna. Det var en riktigt bra match. När den var slut blev det en snabb tur till  ÖB innan Kalle släppte av mig här hemma.

När jag kom hem blev det till att sätta på kaffe det första jag gjorde. Så nu är det kaffe och serier som gäller en liten stund till innan det är dags att fixa middag. Efter att jag har ätit blir det en promenad med Karma igen så att hon klarar sig tills det är dags för sista rundan på baksidan innan vi ska sova. Och jag är fortfarande nere över att jag inte fick säga hej då i morse.

Eftermiddagens nöje


0 comments:

Post a Comment