You made me so very happy

 Eftersom jag hämtade ut boken till skolan igår blev det plugg i några timmar när jag vaknade i morse. Som jag inte har saknat det haha. Det är så mycket skönare att bara kliva upp och dricka kaffe och vakna till liv i lugn och ro. 

När jag var klar gjorde jag mig i ordning och sen tog jag ut Karma på långpromenaden som alltid. Och när vi var tillbaka hem var det dags att sätta igång med det som skulle göras. Det som tog längst tid var nog att försöka komma på vad vi ska äta till middag idag. Igår blev det ju till att beställa pizza. Idag är jag inte lika utslagen av pollen, så då blir det till att laga mat. P handlar det vi behöver på väg hit när han slutat jobbet. Så det får bli en enkel kycklinggryta med sojabönor som inte tar allt för lång tid att göra. 

Eftersom jag var klar här hemma lagom tills det var dags för en mugg kaffe passade jag på att fixa storhandlingen under tiden. Kors i taket fanns det en tid redan i morgon för hemleverans så det passade ju perfekt. Dock strulade mitt bankid när jag skulle betala, så det fick bli att ta det på faktura istället. Vilket jag inte gillar alls men hade inte riktigt tid att försöka ta reda på varför det strulade och vad jag kunde göra åt det. Så får jag väl betala den direkt när den kommer. 

P skulle sluta ungefär samma tid som igår. Som jag älskar hela den här grejen med att ha en vardag tillsammans. 🥰 Förutom att det kommer att bli ännu jobbigare när han väl åker hem igen. Och speciellt som jag nu är van att ha honom här på kvällarna och vet vad det är jag saknar. Förut när han bara sovit en natt eller så på helgen är jag ju van att vardagar är det bara jag. Och gud vet när nästa gång blir som vi får tillbringa så här mycket tid tillsammans. Det är ju inte överdrivet ofta som de är och jobbar här i Eskilstuna. För att inte tala om när vi alltid kommer att ha så här mycket tid tillsammans. Det är minst året kvar innan han kan gå ner till att jobba 40 timmar i veckan så att det funkar att vara här mer även på vardagarna. Men just nu kommer jag bara att njuta över alla tid vi får tillsammans, och så får jag ta det jobbiga med att han åker hem när det väl är dags för det.😥

Jag varje gång P kliver innanför dörren i arbetskläderna 😍


0 comments:

Post a Comment