The only way to love

 Om man får tillbringa några dagar i sin ultimata drömvärld så är bloggen det sista man tänker på. But now I'm back.

I söndags kväll fick jag ett  meddelande från P där han frågade om jag ville att han skulle komma över. Med tanke på vårat gigantiska gräl i lördags så var det enda jag ville att vara nära honom. Men en söndagkväll, när han har jobbat, och dessutom jobbar dagen efter?? Det skulle ju bara bli ett par timmars sömn för honom då. Och hur mycket jag än älskar honom, och hur mycket jag än saknade honom, kunde jag inte göra så mot honom. Tills han berättade att han minsann ska arbeta här i stan närmsta dagarna. Det var en bättre nyhet än om man hade vunnit på lotto.🥰 Så sagt och gjort, han kom över i söndags kväll och sen dess har vi levt i våran lilla bubbla. 

Om dagarna när han jobbar så pysslar jag med det jag har att göra. När han slutat handlar han på väg hit och så blir det middag och mys i soffan tills det är sängen som gäller. Vilket är väldigt tidigt mot vad jag är van vid. Men när han somnat blir det lite serier eller annat för mig tills jag också somnar. 

Idag visste han inte riktigt om han skulle komma hit när han var klar, eller om han skulle åka hem. Jag tyckte ju självklart att han skulle komma hit. Så han lovade att höra av sig under dagen med besked.

När jag hade druckit upp morgonkaffet i morse blev det en promenad med Karma och efter det blev det bussen ner på stan. Jag behövde dels köpa mer tobak, och så behövde jag stanna till på apoteket också. Efter det blev det bussen till affären för att hämta ut min bok till skolan som äntligen hade kommit och sen hem till en väldigt glad Karma. Jag packade upp det jag hade handlat, gosade lite med odjuret och sen fick det bli en dusch. Det är ju inte tillräckligt att jag är allergisk mot både hund och katt, utan dessutom pollen. Som det är väldigt mycket av ute just för tillfället. Så jag har gått från en tablett om dagen till minst två, ofta fyra. 🤧

Men idag verkar det inte vilja verka alls så jag är helt däckad. Men man har ju ändå saker man behöver göra hemma, och allt kan inte vänta. Som tvätten. Jag har nämligen inga rena byxor, och inga rena hoodies. Jag passade på att även slänga in Ps kläder som behövde tvättas. Sen fanns det lite annat smått och gott som behövde fixas men det som inte var akut får vänta till en annan dag. 

P hörde av sig för en timma sen och frågade om jag behövde något handlat när han slutat jobbet, så jag tolkade det som att han inte åker hem idag. Men eftersom jag är rätt så energilös idag pga allergin så svarade jag bara att jag tycker att vi kan beställa mat idag. Han är ju så lätt att ha att göra med så vad jag än säger så säger han bara ok. Eftersom det är jag som sköter matlagningen av oss två, så låter han mig bestämma sånt helt själv.

Så fram tills han är klar för idag så blir det soffan och serier för mig. Den sista tvätten är snart klar och ska hängas, och sen är det bara att slappna av resten av dagen och kvällen. 

Inget gör mig så glad som att ha en vardag men han jag älskar mest av allt


0 comments:

Post a Comment