You make me wanna...

 Karma hade sin bästa dag på länge igår, vilket iofs jag också hade. Först fick vi ju besök av min mamma. Jajemen, det var hennes besök bestämde Karma. Så fort hon såg vem det var gjorde hon glädjevarv i hallen av lycka och sen slet hon sig inte från "mormors" sida så länge hon var här i stort sett.

Sen kom ju även Leo över efter skolan för att käka här. Det gjorde ju Karmas dag så otroligt mycket bättre, det är ju hennes andra favorit. Vi sa hej då till mamma och sen var det dags för mig att fixa middag medans Leo spelade lite ny musik för mig som han hade gjort. 

Till  middag blev det pannkakor, jag hade inte hunnit till affären så det fick det bli. Samtidigt som vi åt kollade vi givetvis på på 90 day fiance the single life. När det var dags för mig att ta ut Karma på kvällspromenaden gjorde Leo sig redo för att åka och så sa vi hej då när jag kom tillbaka in.

Idag vaknade jag några timmar innan alarmet. Dock kände jag mig faktiskt hyfsat utsövd så det var inte så tungt att kliva upp och dricka kaffet. Sen tog vi våran vanliga långpromenad, det gäller ju verkligen att passa på att njuta av vädret. När vi kom hem igen lämnade jag av Karma och sen gick jag en snabbis till affären, jag behövde lite grejer inför middagen i morgon.

När jag var tillbaka packade jag upp och sen var det dags för en dusch innan det var dags att ta itu med det som behövde göras här hemma. Det tog nån timma  så sen kunde jag njuta av kaffet samtidigt som jag såg klart avsnittet av Inventing Anna som jag började på igår. 

När det här avsnittet är slut ska jag ta ut Karma på kvällspromenaden innan jag tar och fixar i ordning smink och hår. Sen medans jag väntar på P tänkte jag kolla nya avsnitten av Greys Anatomy och Legacies som kom inatt. Som jag längtar efter att få krypa in i hans famn och få en jättekram. Fick lite skruttiga nyheter med posten idag, men att vara nära honom gör alltid att allt känns lite lättare.0 comments:

Post a Comment