Den som väntar på något gott...

 Igår tyckte P att vi skulle beställa middag så att jag inte behöver laga mat varje dag han är här. Eller städa köket efteråt, vilket jag aldrig låter honom göra. Jag har inget emot att göra det när han är här, men vill han beställa mat så kan vi absolut göra det. Den här gången blev det Burger King. Sen kollade vi den sista filmen av Underworld-serien. Efter det var P trött så vi gick och bäddade ner oss. Det finns verkligen inget bättre än att somna nära honom och höra hans andetag. Och för en gångs skull snarkade han inte.😂

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag sov hela natten!! Jag vaknade inte ens när Ps alarm ringde och sov enda tills mitt alarm ringde. Jag minns inte sist jag inte vaknade före mitt alarm. Så jag klev upp, startade kaffet och sen tog jag ut Karma. När kaffet var klart var det kaffe och plugg några timmar och sen fick det bli en promenad. Nu när kylan är tillbaka vill Karma verkligen inte gå våran vanliga promenad så jag låter helt enkelt henne styra hur mycket hon vill vara ute. Idag blev det inte ens en promenad till skogen, hon vek av hem igen innan vi ens kommit dit.

Hemma var det dags att tvätta. Tvättkorgen var mer än full och P hade också lite saker som behövde tvättas. Tre omgångar blev det innan jag var klar, och jag hann även med det som behövde göras hemma under den tiden. När jag var klar var det som vanligt dags för ännu en omgång kaffe medans jag fyllde i tiderna för nästa vecka. 

Jag vet fortfarande inte om P kommer hit en natt till, eller om de blir klara idag och han åker hem. Jag hoppas ju självklart att han ska komma hit. Jag har skickat ett meddelande och frågat, men eftersom han har mer än fullt upp på jobbet har han inte svarat än. Så vi får väl se. Jag antar att jag får ett svar på det när han slutat för dagen. Men om han kommer hit blir det lagad mat idag och inte att beställa. Vilket jag vet att han egentligen föredrar, han vill bara inte att jag ska behöva göra massor med saker för att han är här. Vilket jag har förklarat att det är ingen fara för mig att behöva laga lite mat eller få i ordning köket efter som går på max tio minuter. 

Hur vi tillbringar eftermiddagen


0 comments:

Post a Comment