The happy mondays

 Det var riktigt härligt att se Mike igår. Dock suger det att man bara har 28 mimuter på sig. Vi har inte haft ett video visit på en månad så 28 minuter är ju inte ens i närheten av tillräckligt för att hinna prata om allt man vill prata om. Men 28 minuter är bättre än ingenting.

Ingen var mer chockad än jag när jag vaknade några minuter innan larmet ringde i morse och insåg att jag har sovit hela natten utan att vakna en enda gång. Det var den bästa känslan som jag har varit med om på länge. 

Eftersom det mesta av isen på trottoarer och gångbanor har smält bort nu senaste veckan bestämde jag mig för att jag skulle ta en promenad fram och tillbaka till stan istället för att ta bussen när jag skulle ner och köpa tobak. Och det blev verkligen en rejäl promenad det, jag avklarade mitt stegmål flera gånger om innan jag var hemma igen.

När jag kom hem tog jag det vardagliga här hemma och sen fick det bli en kaffe i soffan och lite Real Housewives innan det var dags att börja med maten. Jag hade fläskkotletter i kylen som jag var tvungen att ta reda på innan de blev dåliga, så det fick bli potatisgratäng till. Till det blev det några avsnitt Family Law.

P har ju sagt att han alltid kommer att göra sitt bästa att komma hit på helgen, men att det kanske inte är alltid det går, vilket jag självklart förstår. När vi pratade idag medans jag fixade middag sa han att i morgon efter jobbet vet han om han kan komma i helgen eller inte. Sen frågade han om jag skulle vilja, om det var möjligt för honom, att han kom på fredag kväll och stannade till söndag morgon. Det behöver han ju inte ens fråga om, det är ju klart att jag vill!! Men kan han bara komma en natt så blir jag självklart glad för det också. Men en helg helg hör verkligen inte till vanligheterna att vi får tillsammans så om han lyckas lösa det är det bättre än att vinna på lotto enligt mig. 💕0 comments:

Post a Comment