A place for my head

 I morse upptäckte jag det absolut bästa med att vara klar med den här kursen. När alarmet ringde ville varken Karma eller jag kliva upp, så vi sov en timma till. Och när jag gick upp kunde jag i lugn och ro vakna till liv och dricka mitt kaffe i lugn och ro. Heaven! Och min nya klocka kom idag. Det var fan snabbt jobbat.

När vi hade vaknat till liv gjorde jag mig i ordning och sen var det dags för promenad. Nu har vi ju varit i skogen dagligen ett tag och både Karma och jag har fått upp flåset så vi bestämde oss för att ta våran långa promenad. Till en början var det varmt och härligt ute, men när vi hade kommit ungefär halvvägs så blev det plötsligt kallt och blåsigt så både Karma och jag var överlyckliga när vi väl var hemma igen. Hon lade sig till rätta i soffan för en nap och jag satte igång med tvätt och lite annat smått och gott som behövde fixas här hemma. I morgon har jag lite annat jag måste göra, så jag tänkte passa på att ta så mycket som möjligt inför helgen idag istället, så slipper jag stressa som en idiot i morgon och kan istället bara njuta av att titta på klockan och se hur klockan närmar sig att P kommer hit. 

När allt var klart hemma, förutom tvätten, blev det en mugg kaffe i soffan och lite Real Housewives. Och när tvätten väl var klar satt jag alldeles för skönt för att orka/vilja/ha lust med att hänga upp den. Istället satt jag kvar med gott samvete och drack mitt kaffe.

När kaffet var uppdrucket blev det en dusch och sen passade jag på att hänga tvätten så jag slipper tvätta om den i morgon. Jag har redan tillräckligt att göra då. Plus att jag inte har några rena byxor alls tills i morgon så om jag inte hade hängt den idag hade de inte torkat tills i morgon. 

Jag hade ju ställt in mig på att Leo skulle komma idag så att vi kunde äta pannkakor. Men eftersom det, av förklarliga själ, inte blev av så fick det istället bli till bara mig. Det är inte ofta jag är sugen på pannkakor så när jag väl är det är det bara att passa på. Och till maten blev det ännu ett avsnitt av Dexter New Blood. När det är slut ska jag ta ut den snarkande Karma på en kort promenad igen inför kvällen så att hon kan hålla sig tills det är dags för sängen.

Ett måste för att orka med eftermiddagen


0 comments:

Post a Comment