Happy Days

 Nu är jag ju så nöjd över helgen så att hälften kunde vara nog. Skulle jag dö nu så skulle jag dö lycklig typ. 

När Leo kom hit så lämnade han av sig sin väska, gosade lite med Karma och sen så gick vi till Ica för att försöka hitta något till middag. Jag var trött och ville ha något enkelt, och Leo var inte sugen på det jag hade tänkt mig. Det slutade med att vi tog till en gammal klassiker; nuggets, pommes och dipp. Sen fick vi med lite smått och gott som vi alltid får. Vi ska alltid köpa något enstaka och så får vi med oss massor hem som vi inte hade tänkt oss. 😂

Kvällen spenderade vi med att kolla på nästan hela säsongen av 90 day fiance The single life och så såg vi Scream 5 äntligen. Jag måste säga att det är nog den, förutom första, som jag tyckt allra bäst om. Och Leo höll med, så nu ser vi fram emot den nästa som kommer. 

Sen tog Leo ett bad, som han alltid gör här, och jag slängde igång en film. Tills Leo hade badat klart och ville se ett avsnitt till av 90 day fiance The single life. Det är ju inte som om jag nånsin kommer att säga nej när han vill göra något med mig. När han hade fått nog gick han in på sitt rum tills det var dags att sova.

Och som vanligt somnade jag sent och vaknade tidigt, men till skillnad från hur det brukar vara så hade jag inte ett enda uppvak, och det är nog nån form av rekord. Men jag sover oftast så mycket bättre när Leo sover här hemma. När jag vaknade upp blev det kaffe, seriemördarpodd och virkning, ett perfekt sätt att vakna till liv på. 😊 Sen blev det till att ta disk och lite annat här innan det var dags att först sparka upp Leo och sen ta med Karma ut i skogen ett tag.

Sen dess har vi legat här i soffan och bara kollat 90 day fiance The single life så tills nästa gång Leo kommer har vi bara de två Tell all-avsnitten på. Och under tiden vi låg där i soffan och hade det bra tillsammans så låg vi och skrollade på mobilerna. Och jag hittade den mest perfekta presenten till P. Han ger ju mig alltid nånting varje gång han kommer hit och det känns ju superdumt att bara få hela tiden men aldrig ge. Och när jag såg den kände jag direkt att han bara måste få den.

Idag har jag ett video visit inbokat med Mike!! Som jag har väntat. Vi har inte haft ett på över en månad nu. Med tanke på att jag är upptagen från klockan 18 och framåt på söndagar, och det är nio timmars tidsskillnad mellan oss så är det inte det lättaste att få till. Men vi lyckades hitta en tid klockan 17 så då hinner jag äta innan, och gå ut med Karma efter innan klockan blir 18. Sen att det är supertidigt hos honom då, det är en annan femma. 😂

Sova kan man göra när man är död


0 comments:

Post a Comment