I want you to want me

 Det fanns ju inte en chans att jag skulle ställa mig och steka pannkakor igår åt bara mig själv, så det fick bli en matlåda med laxpasta till midddag istället. Och en munk. Och en del chips. 😁 Det var väldigt skönt igår att kunna krypa ner i sängen tidigare än vanligt, bara för att bli av med torsdagen som gud glömde. Och somnar man tidigare vaknar man tidigare. Det är ju så oerhört mycket skönare att vakna av sig självt, än ett ilsket larm som ringer. Men oavsett hur/varför man vaknar blir allt så mycket bättre när man ser att man fått ett meddelande från P. Jag går ju med världens mest fjantiga leende i ansiktet från det jag vaknar och läser hans meddelande, tills jag somnar igen på kvällen.

Både Karma och jag är så mycket gladare nu när det är varmare och soligare så vi kan ta rejäla promenader igen, gärna genom skogen. I kylan blir det ju inte så långa promenader så både hon och jag har ju tappat flåset lite kan man lugnt säga. När vi kommit igång igen med det så blir det minst en powerwalk om dagen på runt en timma. Vi blir lite rastlösa båda två annars. 

Så idag när jag hade druckit upp morgonkaffet tog vi ännu en promenad ut i skogen med poddcasts i öronen. Sen var det bara att sätta igång med det som behövde göras hemma i väntan på att storhandlingen skulle komma. Och jag tycker ju så synd om den stackars killen som ska släpa allt uppför trapporna. Jag blir ju helt slut bara av att bära in det från hallen till köket och sen packa upp allt. 

Det var ju en himla tur att jag inte duschade innan, som jag först hade tänkt att göra, för när jag väl var klar var jag verkligen i stort behov av en dusch. Men först tog jag det sista här hemma så att när jag väl hade duschat var det inget mer som skulle göras förutom att starta en maskin med tvätt, och medans den går hamnade jag här i soffan med en sovande Karma bredvid mig och en mugg kaffe på bordet.

Nån gång senare idag kommer äntligen P hit igen. Jag vet inte vem som kommer att vara gladast, jag eller Karma. Hon dumpar mig direkt när han kliver innanför dörren, då är det bara jag som gäller. Haha stackaren får stå ut med mig på ena sidan av honom i soffan och så Karma på den andra. Eller så känner han sig som en kung av det. 👑 Vi har ju inte sett honom på en vecka och det finns inte ord för hur tryggt och hemtrevligt det känns att krypa ihop nära honom i soffan till en bra film.

Eftersom han åker i princip raka vägen hit från jobbet, oftast stannar han bara till en snabbis hemma för att duscha, har det blivit våran lilla vana att jag väntar med att käka Och man kan ju lätt säga att bättre sällskap än P är ju svårt att få. Det är ju Leo i såna fall. Som fortfarande är hängig, men jag hoppas att han är tillräckligt pigg för att komma hit i morgon. Som jag längtar efter den ungen.

Storhandlad och klar. Karma var dock lite besviken att jag inte köpte godis åt henne, hon har ju bara två burkar stackaren


0 comments:

Post a Comment