Here's to us

 När jag vaknade i morse såg jag att jag hade ju fått världens mest söta meddelande från  P. Kan jag inte få tillbringa alla hjärtans dag med honom, så var det där meddelandet det näst bästa.

Mindre glada blev både jag och Karma när vi klev upp och såg att det dels hade snöat under natten, och att det nu regnade. Vi vill ju ha vår damn it!! Jag har sånt sug efter att vårstäda balkongen men det är det ju inte lönt att göra tills vintern är helt över. 

Efter morgonkaffet blev det en kort promenad med Karma. Hon verkligen hatar det här vädret, och det var lite för kallt för henne, så skogen var ju bara att glömma. Sen gjorde jag mig i ordning och gav mig iväg. 

Jag hade ju en dejt inbokad idag. Med världens bästa nageltjej haha. Kan man inte få tillbringa den här dagen med den man tycker om, kan man ju tillbringa den med att bli lite ompysslad. Och självklart blev det ju lite kärlekstema på naglarna. Det är inte ofta jag har sånt, men vid såna här tillfällen är det ju ett krav. Och jag blev precis så nöjd som jag alltid blir efter ett besök där. Hon förstår vad jag menar när jag visar en inspirationsbild och förklarar hur jag vill ändra det. Och kommer hon på något under tiden hon arbetar med min design säger hon det och oftast blir det kanon när vi kombinerar hur vi vill ha det. Jag kan inte se mig själv nånsin gå till någon annan än henne. Dit fick det bli en promenad, trots att det inte var världens roligaste väder. 

Men hem fick det bli bussen. Det kanske inte var världens roligaste väder på väg dit, men det var ännu värre på väg hem och trots att jag bara var utomhus några minuter i väntan på bussen så var jag så sjukt frusen när jag kom hem. Karma var överlycklig att jag var hemma, trots att hon inte varit ensam mer än typ två timmar. Eftersom jag var så frusen knäppte jag igång kaffet och när det var klart placerade jag mig i soffan under filten med en mugg varmt kaffe, och en varm Karma tätt intill men jag har fortfarande inte fått upp värmen ordentligt. Förhoppningsvis så kommer middagen att fixa det lite senare när det är dags att äta. Men sen blir jag väl frusen igen när det är dags att gå ut  med Karma igen efter maten. 

Hur kan man vara annat än nöjd?


0 comments:

Post a Comment