I had the time of my life

 Man vet att man har det riktigt bra när man inte ens kommer på tanken att plocka fram datorn ens fem sekunder på hela helgen.

P kom över i fredags kväll efter jobbet. Han hade med sig ett halsband åt mig, bara så där! Jag hade nämnt nån gång att jag är lite trött på mitt halsband, och då hade han med sig ett nytt åt mig.❣ Jag började med middagen rätt så omgående och sen kollade vi på film medans vi åt. Vi tillbringade kvällen i soffan och bara njöt av varandras sällskap. Och det finns ju verkligen inget som är bättre än att få sova nära den man har saknat som en galning i en vecka.

Och bara det att få kliva upp och dricka morgonkaffe tillsammans. Eftersom han alltid går upp tidigt och åker och jobbar när han sovit här är det ju aldrig något vi får göra. Förutom den här gången eftersom han skulle vara här hela helgen. Sen drog han iväg en snabbis till affären och jag gick ut med Karma och gjorde det lilla som behövde göras här hemma. Och gjorde mig i ordning för senare skulle ju jag och Kalle iväg på basket. P är inte sportintresserad för fem öre så han stannade kvar i soffan och höll Karma sällskap och kollade lite film. Vi mötte Djurgården, så fanns ju inte en chans att jag skulle missa att se när de fick ordentligt med stryk. Vilket de fick, så jag var ju nöjd och glad.

Jag skulle egentligen ha fixat middag när jag var tillbaka hemma men jag hade exakt noll lust att laga mat så vi beställde pizza istället. Och medans vi åt kollade vi på ett avsnitt S.W.A.T.  Sen blev det sängen och senaste The Grudge och jag tror nästan att jag större delen av tiden livrädd borrade in ansiktet vid hans hals istället för att ha blicken på tvn. Men vi blev inte klara med filmen för P var på väg att somna så vi stängde av och gjorde oss redo för sängen istället. Vi kan fortsätta på den nästa gång han kommer. 

Jag hade riktigt tur som vaknade strax innan sju i morse för han skulle upp sju så jag hann säga hej då till honom. Som jag kommer att sakna honom. Och speciellt nu när vi inte kommer att träffas nästa helg heller. Så det kommer att gå två veckor nu, och det suger. Men det gör absolut inget att han har planer med sina kompisar nästa helg. Även om man är i en relation är det ju klart att man kan göra saker på egen hand. Men personligen tycker jag det är riktigt surt att det dröjer två veckor tills vi träffas nästa gång. 

Det där kommer jag aldrig nånsin ta av mig


0 comments:

Post a Comment