Friday I'm in love

 Jag vet inte vad som har varit fel, men jag kan inte minnas sist jag sov så här dåligt. Jag vaknade, hade svårt att somna om, slumrade ett tag, vaknade, svårt att somna om osv. Ja ni fattar ju. Så även om jag somnade väldigt sent, blev det ändå till att gå upp tidigt för 90 minuter innan larmet skulle ringa gav jag helt enkelt upp och gick upp och knäppte ingång kaffebryggaren innan jag tog ut Karma för att kissa. 

När vi kom in var kaffet klart så det blev morgonkaffe i soffan med virkning och podd. Det absolut bästa med att vara klar med förra kursen är att jag kan vakna till liv i lugn och ro just på det sättet. När kaffet var uppdrucket gjorde jag mig i ordning och gick en promenad till skogen med Karma. Idag fanns det inte riktigt tid till våran långa promenad, men en stund i skogen gjorde susen för nöjd hund. 

Väl hemma igen lämnade jag bara av Karma innan jag gick till affären. De hade ett gäng bra erbjudanden, och jag hade ett paket att hämta ut, och så medicin att hämta på apoteket i samma byggnad. Paketet jag hämtade ut var min nya väska, som Karma såg till att jag behövde köpa. Och i samma sekund som jag packade upp den var hon förlåten. Den som säger att man inte kan köpa kärlek vet inte vad man ska shoppa. 😍 Ränderna får mig att tänka på Nightmare Before Christmas, en av mina asboluta favoritfilmer. Jag älskar den väskan. 

Det var en del att fixa med hemma, även om jag tog det mesta igår. Men det var rätt så snabbt avklarat som tur var. Sen fick det bli kaffe, ansiksmask och ett avsnitt av Dexter New Blood under tiden. När jag dragit bort ansiktsmasken var det istället dags för smink och hår. Något som är så tråkigt att göra under tiden, men som är så härligt att ha gjort. Och ja, jag sminkar mig när jag får sällskap av världens bästa pojkvän. Inte för hans skull, för han skulle nog inte kunna nämna en enda typ av smink som jag använt, utan för att jag helt enkelt trivs bättre med det på. Han ser ju mig utan smink varje gång eftersom jag tvättar bort det innan vi lägger oss, så det är inte därför. Jag trivs helt enkelt bara med att få vara lite fixad ibland.

P hörde av sig när han slutat jobbet att han skulle hem och duscha och sen åker han hit. Och eftersom han är kroniskt sen vet jag att när han säger att han kommer vara här runt klockan sju ikväll, betyder det att han är här runt klockan åtta.😁 Då har jag gott om marginaler med att ta ut Karma på en kvällspromenad innan han är här. Och som vanligt väntar jag med middagen tills han kommer, av flera anledningar. Dels för att eftersom jag ändå måste äta middag, kan jag lika gärna vänta tills han kommit hem. Och dels för att annars måste han äta innan han kommer hit, och då blir han ännu mera sen hit. Så win-win för oss båda.

Det där är ju något av det vackraste jag ägt


0 comments:

Post a Comment