I am the fire

 När jag klev upp i morse märkte jag att min smart watch inte satt på sin plats på handleden. Jag vet att jag hade på mig den igår när jag kröp ner i sängen så armbandet måste ha gått upp när jag sov. Så in i sovrummet och kolla i sängen och där låg den. Dock hade inte armbandet gått upp, det var fortfarande ihopsatt. Det hade däremot gått av. Snopet värre. Så det var ju bara att beställa en ny. Tur då att trots att de är en av de bästa jag har testat, så är de också de billigaste jag sett.

Jag drack mitt morgonkaffe i lugn och ro tills det var dags för den muntliga examinationen. Den avgör hela kursen. Klarar jag den så har jag klarat kursen, misslyckas jag får jag underkänt på hela kursen. Den här kursen är ju väldigt praktisk av sig då vi jobbar mycket med olika Microsoft Office-program. Det är en sak att veta vad du ska göra och vart du hittar det när du har programmet öppet, men att kunna memorera typ allt för att kunna återge i teorin, det är inte så värst lätt. Jag har pluggat som en galning men tycker ändå att jag bara lyckades memorera en liten del av allt vi gått igenom så jag var sjukt nervös. Hela kursen hängde som sagt på det.

När det hade kommit igång tyckte jag att det kändes som om jag bara kunde svara på en bråkdel av det hon frågade om. När vi till slut var klara sa hon att de får inte säga exakt vad vårat slutbetyg blir, de får bara säga om vi är godkända eller inte. Där började jag hålla andan medans jag lyssnade på när hon pratade. När hon väl sagt att jag är klart godkänd kunde jag äntligen börja andas igen. Nu är den kursen klar och det är bara att vänta på att nästa ska börja.

Sen gjorde jag mig i ordning och tog med Karma på en promenad till skogen. Det småregnade lite när vi kom ut men det tog inte lång tid innan solen började skina, det var ett riktigt härligt väder idag. När vi kom hem var det bara att stoppa in henne i köket och sen ge sig iväg ner på stan. Jag behövde dels köpa mer tobak och hylsor och så hade jag lite andra småsaker jag tänkte jag skulle passa på att handla när jag ändå var där nere. Jag hann precis med bussen innan min aktiva biljett gick ut och jag behövde köpa en ny.

Väl hemma var det dags att sätta igång med det som behövde göras, och det tog väl nån timma. Sen blev det kaffe i soffan medans jag kollade på senaste avsnitt av Teen Mom Family Reunion. Till middag fick det bli pizza, jag hade verkligen ingen lust varken att laga mat eller värma en matlåda. Medans jag åt fick det bli några avsnitt av Dexter New Blood och nu är det snart dags att ta ut Karma på en till promenad innan vi tar kväll. 

Så där ska det inte se ut


0 comments:

Post a Comment