I'm walking on sunshine

 Man kan ju verkligen inte vara något annat än nöjd över en sån här härlig helg!

Igår spenderade jag och Leo kvällen i soffan med att kolla serier tills han var klar med att umgås och gick in på sitt rum och kollade på det han ville. Själv kollade jag film tills det var dags att lägga sig. 

Och för första gången på länge så sov jag så bra att jag inte vaknade en enda gång, vilket jag inte kan minnas sist det hände. Och jag vaknade innan alarmet ringde, och kände mig utvilad så det var bara att gå upp och knäppa igång kaffet och sen ta ut Karma så hon fick kissa. När vi  kom tillbaka in var det kaffe och virkning som gällde tills kaffet var urdrucket. 

När Leo kom upp så vaknade han till liv en stund och sen gjorde vi oss i ordning och gick till apoteket så vi kunde hämta ut mer medicin till Leo, och vi tog Karma med oss så hon fick sig en promenad också. Jag passade även på att gå in på Ica som ligger i samma byggnad för att jag tänkt köpa en Red Bull till Leo. Och sprang på en sak i deras alla hjärtans dag-hörna som var så på pricken passande till P att jag bara var tvungen att köpa den. Nu kommer vi inte att tillbringa den dagen tillsammans, men han får den när han kommer i helgen. Jag hade iofs köpt den även om det inte vore alla hjärtans dag för den passade så bra in på vad jag brukar säga till honom. Han har sagt att det blir hela helgen då, men jag vet hur mycket han jobbar så det tror jag på när jag ser det.

När vi kom tillbaka var det kaffedags för mig igen och sen fixade vi tacos eftersom det aldrig blev av igår för att Leo ville ha Donken. Och som vanligt när vi gör tacos så åt jag lite för mycket så nu är jag fortfarande supermätt. När det var dags för honom att åka och vi hade sagt hej då ringde jag upp kusinen som ville ha lite sällskap när hon var ute och åkte och vi pratade tills hon var klar.

Själv ska jag strax gå ut med Karma innan det är kväll och sen klarar hon sig tills det är dags att gå ut innan det är sängdags. Den här härliga helgen har verkligen fått mig att sväva på moln måste jag säga.

När Leo får välja middag här hemma


0 comments:

Post a Comment