Det märks ju att det är Tisdag, dagen som gud glömde

 I morse var jag inte superpigg när alarmet ringde så jag råkade kanske snooza lite längre än vad jag hade tänkt. Men det enda jag hade att göra när jag klev upp var att plugga till muntliga provet i morgon så det gjorde inte så mycket att det var segt att kliva upp. Jag måste erkänna att jag är lite smått nervös inför i morgon, för hela mitt betyg för den här kursen hänger på det. Klarar jag i morgon så har jag klarat hela kursen och kan glatt gå vidare till andra. Men jag hinner plugga lite till i morgon för det muntliga är inte förens 11.20.

När jag hade pluggat klart och kaffet var uppdrucket blev det till att göra sig i ordning och ge sig ut i skogen med Karma, samtidigt som jag hade kusinen som sällskap i telefonen. När jag var tillbaka hemma var det dags att ta itu  med det som behövde göras här hemma. Eftersom jag var så frusen igår när jag kom hem att det blev varmt kaffe under filten, så fick jag ta det idag istället. Men det gick hyfsat fort.

Jag fick meddelande från C nu i eftermiddag om att Leo testat positivt så hon tyckte att det kunde vara bra för mig att veta om jag också skulle få symptom  men eftersom jag har mina tre sprutor är ju rekommendationen att man inte ens behöver testa sig så länge man är symptomfri. Och det är ju ändå inte som om jag träffar så värst många människor haha. Jag pluggar ju hemifrån så träffar kanske max två personer i veckan, varav en av dem är Leo. Så jag känner mig ändå rätt lugn måste jag säga. Och jag misstänker att han blev smittad efter vi träffades senast. 

Jag kan fortfarande inte fatta att jag faktiskt ska få tillbringa en hel helg med P. Eller ja, det har vi ju inte sett än, men han har sagt att han ska göra sitt bästa. Men jag räknar inte med det för då blir jag bara besviken om det inte blir av. Så jag förväntar mig det värsta men hoppas på det värsta.

Och i helgen är det ju en rätt så stor basketmatch här i stan. Och med tanke på hur det varit med pandemi och allt, plus att de flesta hemmamatcher spelats när Leo varit här, har jag inte sett en enda match den här säsongen. Och nu möter de ju dessutom mitt hatlag nr 1 så det måste jag ju bara se. Jag har frågat Kalle om han vill med, och han sa kanske. Sen sa jag åt P att jag eventuellt ska på match, men eftersom han inte tycker om sport på den nivån jag gör, är jag helt ok med att han bara stannar kvar här hemma och chillar med Karma medans jag är iväg. Det är lugnt med mig. Han är inte lika galen i sport som jag är, så tänker inte tvinga honom att plåga sig igenom en match han inte är intresserad av. 

Ska bli väldigt skönt när det är över


0 comments:

Post a Comment