Det kan vara så att jag har världens bästa helg

 Alltså, mycket bättre helg än så här kan man ju knappast få, i alla fall om man heter Lilith.

Igår kom P över så fort han bara kunde efter jobbet. Den älsklingen hade även med sig presenter, eftersom vi inte kommer att träffas på måndag när det är alla hjärtans dag. Så han hade med sig dels jordgubbar, och så även choklad som var vackert inslaget. Jag kanske är lite partisk, men jag är ju sjukt lyckligt lottad som har fått en sån fantastisk man. 😍

Eftersom han inte hade ätit så fixade jag middag åt oss. Jag älskar att ta hand om de jag bryr mig om, och i det ingår att fixa middag och liknande. Sen tillbringade vi kvällen med att mysa i sängen till en film. Eftersom han gått upp tidigt hela veckan och slitit som ett djur på jobbet var klockan inte jättemycket när han var på väg att somna så jag föreslog att vi skulle pausa filmen och göra oss i ordning för kvällen, vilket han höll med om. Så jag gick ut med Karma en snabbis inför natten och sen kröp jag ner och kröp nära. Han kan ju verkligen konsten att somna på två minuter. Alltså raka  motsatsen till hur jag är haha. 

Så medans han låg och snarkade bredvid mig kollade jag klart på filmen och käkade chips. 😂 Och efter mycket om och men somnade jag också. Och vaknade ensam eftersom han var tvungen att gå upp tidigt och jobba. Det suger att vakna ensam när han sover över, vilket jag oftast gör då. Men jag förstår varför, och har inga problem med att acceptera det, speciellt när jag vet varför det är som det är. Men jag kan ändå tycka att det suger att alltid behöva vakna ensam.

Idag skulle mamsen ha kommit över men hon ringde och sa att en kompis till henne, som hon umgåtts med, hade testat positivt så vi kom överens om att det är bäst att hon kommer nån annan gång istället. Problemet var ju att jag var inställd på kaffesällskap, men jag lyckades locka över Kalle haha. 

Och lite senare kom Leo över, som hade frisknat till. Planen var ju att vi skulle ha ätit tacos, men vi kom överens om att snabbmat lät bättre haha. Sen har vi bara chillat i soffan och kollat på 90 day fiance The Single Life som vi alltid kollar tillsammans. Och mycket mer än så tänker vi inte göra heller.

Det kan vara så att jag har världens bästa pojkvän 💞


0 comments:

Post a Comment