The Thursday from hell

 Idag kommer nog att gå till världshistorien som värsta torsdagen nånsin. Jag tror inte att nånting har gått rätt än så länge, och det är många timmar kvar av dagen så det hinner nog hända några fler katastrofer. 😩

När jag vaknade i morse kollade jag om pekningen vi gjorde igår kanske hade lyckats. Vilket den inte hade. Så jag fick ringa till supporten igen. Det jag verkligen gillar med dem är att de alltid är så supertrevliga, det är guld värt. Han konstaterade också att det är svårt att veta exakt var och vad som blivit fel, så han frågade om jag kunde maila texten som kommer upp på bloggen med vad som ska skrivas in. Absolut, så att så fort vi lagt på mailade jag supporten med allt som kom upp i pop upen här hos blogger när jag ville koppla mitt domännamn. Så nu är det bara att vänta igen. 

Nu för tiden får vi ju bara posten varannan dag, så jag har väntat i evigheter på att få mina mentolkulor till ciggen, jag har inte haft några sen i måndags så det har jag inte smakat gott med en cigg efter det. Och nej, det är ingen godtagbar anledning till att sluta röka haha. Så ingen var gladare än jag när jag hörde smällen i brevlådan som betydde att jag äntligen fått dem. Som jag har längtat. Men jag fick ju fortsätta längta för det var totalförstört. Allt i kuvertet var krossat. Och Postnord hade ju varit så snälla som hade lagt en lapp att det hade blivit "lite skadat". 

Ringde kundtjänst direkt. De sa att jag behöver kontakta försäljaren som får göra en reklamation till dem, eftersom det är företaget som köpt tjänsten som får göra det. Och självklart har det företaget inte ett telefonnummer på hemsidan, så jag fick skicka ett medddelande.

Men nu var jag ju istället fortfarande utan mina mentolkulor. Tog en chansning och ringde världens bästa tobaksbutik här i stan, där jag köper min tobak. De har börjat sälja såna kulor, men av ett annat märke. Spelar ingen roll vilket märke, jag vill ha min mentol! 😁 Så istället för att ta en härlig promenad med Karma i skogen och njuta av solen och värmen som äntligen kommit tillbaka, fick jag istället slänga mig på bussen ner på stan. Jag fick tag på mina mentolkulor äntligen. Det här märket är lite dyrare än det jag brukar köpa men det skiter jag i. Hade kunnat betala hur mycket som helst för dem. 

Karma har ju den dåliga ovanan att om jag typ stänger in mig i badrummet så tar hon en sko att tugga på. Så vi löste det genom att köpa ett skoskåp, och efter det nöjer hon sig med att tugga på sina leksaker. Förutom idag så klart. Då hade hon hämtat min väska, som hon aldrig rört förut, och tuggat sönder handtaget så att det inte gick att laga. Precis vad jag behövde idag! Så en snabb googling för att se om jag kunde hitta en bra ersättare, vilket jag kunde. Ibland funkar tröstshopping, men inte idag. Ny väska på väg, Lilith fortfarande på dåligt humör. 

Leo skulle ju eventuellt kommit för att käka middag idag, och som jag har saknat honom. Drar iväg ett meddelande till honom på Snapchat, men han är sjuk stackaren. Och jag verkligen hatar att laga mat åt bara mig själv men hade inte tagit fram något färdigt ur frysen eftersom jag tänkt göra pannkakor till honom och mig idag. Så nu får jag stå och steka pannkakor åt bara mig. Jag hoppas bara att han hinner bli lite piggare till lördag när han ska komma hit över natten.

Så på väg från tobaksbutiken till bussen hem smet jag in på Hemköp för att köpa något lite jag kunde tröstäta. Och kom ut därifrån med en stor påse chips och tre chokladmunkar. Litet är relativt trots allt. 😉

När jag äntligen kom hem igen hade jag egentligen massor jag behövde göra, men eftersom jag är vuxen bestämde jag att det kan vänta tills i morgon och istället körde jag igång kaffebryggaren. Nu tänker jag inte göra något alls fram tills det är dags att gå ut med Karma. 

Enda bra med idag var med det underbart gulliga meddelandet jag hade från P när jag vaknade i morse. Jag är ju så löjligt kär i honom så jag blir ju nästan lite trött på mig själv haha. Han är ju verkligen den mest fantastiska mannen jag mött och för varje dag som går så blir jag bara mer och mer kär i honom. Och att han är sjukt snygg är ju verkligen ingen nackdel heller haha. 😍

Tack snälla Postnord 

2 comments:

Linda said...

Wohoo!!! You're back!!!!
Och jo, det är en anledning att sluta!, ��

Lilith said...

I'm back with a bang! Och bara för du tycker det är en anledning, kommer jag inte sluta 😁

Post a Comment